Başarı kazanan öğrenciler için Nazilli Bahçeşehir Kampüsü’nde tören düzenlendi. Okul Müdürü Semahat Yılmaz, başarılarından dolayı öğrencilere, çocuklarına verdikleri destekten dolayı da ailelerine teşekkür etti. Ardından öğrencilere hediyeleri dağıtıldı ve hatıra fotoğrafı çekildi. Törene Nazilli Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Kurucusu Ramazan Ererişkin, Okul Müdürü Semahat Yılmaz, Müdür Yardımcısı Kayhan Karakaş, öğrenciler ve veliler katıldı.

“HIZ KESMEDİK”

Başarı basamaklarını hızla tırmandıklarını ifade eden Nazilli Bahçeşehir Okul Müdürü Yılmaz, “İdareci arkadaşlarıma, öğretmen arkadaşlarıma, kıymetli velilerimize ve tabi ki can parçası çocuklarımıza bu süreçteki gayretleri için çok teşekkür ediyorum. Büyük hedeflerle başladığımız eğitim öğretim yılında başarı basamaklarını hızla tırmanırken, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreciyle birlikte uzaktan eğitim sürecine geçtik. Yarına dünden hazır olan Bahçeşehir Koleji olarak yapay zeka tabanlı eğitim portalımız Metodbox, canlı ders sitemimiz Seemeet ile uzaktan eğitim, yakından takip diyerek çocuklarımızı 1 dakika bile yalnız bırakmayarak eğitim öğretimde hız kesmedik. Bu da bize hem bireysel olarak hem de genel ortalama bazında ilçe birinciliğini getirdi. Emekleri için öğretmen arkadaşlarıma huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

BİRİNCİ YİNE DEĞİŞMEDİ

Okul olarak genel ortalamayla birinci olmalarının yanı sıra bireysel olarak da öğrencileri Enes Peker’in ilçe birincisi olmasına değinen Nazilli Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Kurucusu Ramazan Ererişkin, “2018-2019 eğitim öğretim yılında olduğu gibi 2019-2020 sezonunda da sonuç değişmedi ve okulumuz birinci oldu. Sevgili öğrencimiz Enes’i yürekten kutluyorum, bundan sonraki eğitim hayatında başarılar diliyorum. Yüzde 0 diliminde kendine yer bulan tüm Nazilli Bahçeşehir Koleji öğrencileri, Nazilli Uğur Fen Lisesi’nde tam bursla eğitim alma hakkı kazandı. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan uluslar, geleceğe güvenle bakabilirler. İşte biz de bu pusulanın gösterdiği yoldan asla vazgeçmeyeceğimize söz veriyoruz” dedi.