İYİ Parti Koçarlı İlçe Teşkilatı, ilk kongresini 21 Haziran Pazar günü gerçekleştirecek. Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait Koçarlı ek hizmet binası konferans salonunda saat 14.00'te başlayacak kongrede oy kullanma hakkına sahip 106 üye, başkan ve yönetimi ile il delegelerini belirleyecek. Başkanlık için şimdilik sadece kurucu ve mevcut İlçe Başkanı Zülfikar İstek adaylığını açıkladı.

İKİ KEZ ATANDI

2018 yılından bu yana başkanlık görevini yürüten İstek, "Partimiz ilçemizde kurulduğu günden beri hiç kongre yapamadı. Erken seçim ve koronavirüs salgını dolayısı ile kongrelerimiz hep ertelendi. Ben, iki kez başkanlığa atandım. Kurucu ilçe başkanı olarak görevimi sürdürüyorum. Bir aksilik olmazsa hafta sonu kongremizi yapacağız. Kongrede görevime yeniden adayım. Partimize yeni katılan arkadaşlarımıza, yönetimde görev vereceğiz. 20 civarında yönetim kurulu üyemiz olacak. İnanıyorum ki kongreden parti olarak çok daha güçlü bir şekilde çıkacağız" dedi.

3 MECLİS ÜYESİ ÇIKARDIK

Görev süreleri boyunca birisi yerel, diğeri genel olmak üzere toplam iki seçim geçirdiklerini dile getiren İstek, Millet İttifakı kapsamında girdikleri yerel seçimlerde üç meclis üyesi çıkardıklarını söyledi. İstek, kongrenin ardından, seçimler için yeniden hazırlıklara başlayacaklarını sözlerine ekledi.