Yaklaşık 7 senedir knight online pvp serverler konusunda kolaylaştırılmış oyun sunan Sultanwar, şuanda bünyesinde 2 oyun birden bırakmaktadır. Oyunlardan birinin adı Diriliş, diğerinin adı da Fetih serveridir. Farklı türlerde olan bu knight online pvp sunucusu farklı deneyimler yaşamak isteyen oyuncular için 2 seçenek birden sunuyor. Diriliş serveri light farm server sevenler için düzenlenmiş bir oyun olup kasmak isteyen yani pve seven oyuncular için uygun bir server olurken, Fetih serveri ise tam anlamıyla pk server olup pvp yapmak isteyen oyuncular için kolay ve savaş odaklı bir serverdir. Knight Online piyasasında sevilen en iyi iki zorluğu da tek arayüz üzerinden ulaşabilirsiniz. Yine farklı iki servere de oluşturmuş olduğunuz tek kayıtla giriş yapabilir ve tek client üzerinden de bu iki server arasında tercih yapabilirsiniz. Aynı anda iki oyunda da karakteriniz bulunabileceğini için bir türdeki sunucudan sıkıldığınızda diğer sunucuda oynayabilirsiniz.

Ko Cuce Desteği

Knight online pvp denilince akla gelen bir marka ismi olan ko cuce, reklam destekleri ile sultanwarın yanında olmakta ve neredeyse tüm ziyaretçileri ile birlikte sultanwar sunucularını oynamaktadır. Bu denli başarılı bir server olmamızdaki en büyük pay oyuncuların isteklerine göre haftalarca vakit harcayarak hazırlamış olduğumuz serverlerdir. Bu başarı da ko cüce gibi sitelerden takdir edilmekte ve sultanwar yanında yer almaktadır. Büyük pvp tanıtım sitelerinden biri olan ko-cuce günümüze kadar hiçbir aksaklık yapmadan hizmetine devam etmiştir. Başarılı serverlerin de reklam için ko-cuce seçmesinin sebebi tam olarak budur.

Sultanwar’dan Yeni Server Duyurusu

Sultanwar olarak yeni server çalışmalarına girmiş olduğumuzu ve 3. Serverimizi yakında açabileceğimi de duyurmak isteriz. Açacağımız bu 3. Server için henüz türünü belirlememiş olmamıza rağman yaz tatilinin en tercih edilen knight online pvp serveri olacağının garantisini verebiliriz. Facebook veya diğer sosyal mecralardan bizlere ulaşarak yeni serverimizin içeriği hakkında bizlere dilek ve düşüncelerinizi iletebilirsiniz. Oyuncu görüşlerini dikkate almamız, bugüne kadarki başarılarımızın tek anahtarıdır. Görüşlerinizi iletmeyi unutmayınız. Böylelikle daha başarılı bir knight online pvp server için en doğru adımları atmış oluruz.