Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın koronavirüs salgını sürecine denk gelmesinden dolayı dijital ortamda da etkinlik düzenlendi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Team Fight Tactics (TFT) turnuvası, 19 Mayıs günü saat: 19.19’da Aydın E-Spor İl Temsilciliği koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. Turnuvaya 24’ü Aydın’dan olmak üzere toplam 160 sporcu katıldı.

BİRİNCİ ADANA’DAN

Turnuvaya katılan sporcular arasında dünya derecesi olanlar da yer aldı. Türkiye’nin çeşitli illerinden katılan sporcular arasından 1’inci Adana’dan Volkan Mutluer (jenerik), 2’nci Ankara’dan Kasım Polat (Dos Holythoth) ve 3’üncü İzmir’den Görkem Yılmaz (Greenville) oldu. Aydın’dan TFT turnuvasına katılan sporcular arasından 1’inci Harun Karabayraktar (Hbayraktr), 2’nci Emre Demir (Zenci09) ve 3’üncü Oğuzhan Maden (Thres Hook) oldu.

ÖDÜLLER EVLERİNE TESLİM EDİLDİ

Aydın’da organize edilen TFT turnuvasında genel sıralamada derece elde eden sporculara Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından madalya, eşofman takımı, satranç seti, tişört ve spor çantası kargo ile sporcuların evlerine teslim edildi. Aydın E-Spor İl Temsilciği tarafından da derece elde eden sporculara para ödülü verildi. Aydın’dan katılan sporcular arasında derece elde edenlere madalya, tişört ve satranç takımı teslim edildi.

BAŞARILAR DİLEDİLER

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlü Cenap Fillikçioğlu ile Aydın E-Spor İl Temsilcisi Nihat Topkaya, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı TFT Turnuvası'na katılan tüm sporculara teşekkür etti ve derece elde eden sporculara başarılar diledi.