Aydın’ın Nazilli ilçesi Zafer Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde hizmet veren Meltem Pastanesi, sosyal medya hesabı instagram sayfası üzerinden çekilişle müşterine tatlı dağıtacak. 50 yıl önce baba Hüseyin Tombul tarafından açılan ve şu anda oğlu Recep Tombul tarafından işletilen Meltem Pastanesi’nin instagram sosyal medya hesabını takip etmek yeterli. Çekilişe katılmak isteyenler sayfayı takip ettikten sonra beğenmeleri ve tavsiye etmeleri gerekiyor. Tatlı kazanmak için ne kadar yorum yapılırsa tatlı kazanma şansı o kadar daha artacağı belirtildi.

“ÇOK YORUM KAZANMA ŞANSINI ARTTIRACAK”

Kampanya hakkında bilgi veren Meltem Pastanesi 2. kuşak sahibi Recep Tombul, “Bu dönemin en çok kullanılan sosyal medya instagram hesabımız üzerinden çekiliş kampanyası yaptık. Çekiliş sonucu 2 müşterimize 2 tepsi baklava verirken, 5 müşterimize de 1 kg’dan 5 kg'a kadar tulumba tatlısı vereceğiz. Çekiliş için son gün Cuma günü. Tatlı kazanmak için instagramda Meltem Pastanesi'ni takip etmeleri, beğenmeleri ve ayrıca da yorumla arkadaşlarını eklemeleri lazım. Ne kadar çok yorum yaparlarsa o kadar şansı olacak” dedi.

“DEVİR SOSYAL MEDYA DÖNEMİ”

Meltem Pastanesi olarak 6 çeşit tatlıları olduğunu dile getiren Tombul, “Fiyatlarımız 25 ila 35 lira arasında değişiyor. Baklavamız, Sarı Burma, Bülbül Yuvası, Saraylım, Kadayıf, Şam ve Tulumba tatlımız var. Şu anki dönem özellikle yeni tip koronavirüs salgınından dolayı sosyal medya dönemi. Sosyal medyada bu tür çekilişleri gördüğümüzden, bizde teknolojiye ayak uydurmak istedik. Bu tür kampanyalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

“BAYRAMDA DA AÇIĞIZ”

'Sokağı çıkma yasağı bizi parekende olarak etkiledi' diyen Recep Tombul, “Paket servisine devam ediyoruz. Bayramda da genelge gereği 4 gün açığız. Kim ne isterse bir telefonla evlere servis yapacağız. Sadece tatlı değil, bunun yanında pasta ve kuru pasta çeşitlerimizden de isteyebilirler. Müşterilerimiz bayramda da tatlıdan, pasta çeşitlerimizden mahrum kalmayacak. 02563136922 nolu sabit ve 05057118525 nolu cep telefonumuzdan bizi arayabilirler” ifadelerini kullandı.