AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen’in eleştirilerine karşılık veren CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, “AKP Aydın İl Başkanı bölgesel bir TV’de “Aydın’ın kayıp yılları var” demiş.
Ha şunu bileydin Sayın Özmen… Aydın’ın bırakın kayıp yıllarını artık neredeyse AKP hükümetleri sayesinde kayıp on yılları var…” dedi.

‘HALK GEMİNİN DÜMENİNDEN SİZİ ALMAYA KARAR VERDİ’

Yıllardır Aydınlıların adliye binasının sadece yerini konuştuğunu dikkat çeken Mersin, “Bu şehir düşünün ki sözde bir havalimanı var, ancak Ankara uçağı bile inmez. Bir şehir düşünün ki Denizli’ye otoyol yapılacak masalını 20 yıla yakın süre dinlemek zorunda kalmış. Bir şehir düşünün ki Aydın Büyükşehir olana kadar 60 köyün suyu yoktu. Sizin hükümetlerinizin vaatlerinin başladığı gün doğan çocuklarımızı biz seneye askere yolluyoruz Sayın Başkan… Sizin bu hızınıza kalırsa Aydın, onların çocukları da askere gidecek… Neyse ki; daha evvel de söylediğimiz gibi, halk artık karaya doğru sürüklediğiniz bu geminin dümeninden sizi almaya karar verdi” şeklinde konuştu.

HESAP VERİN

Ömer Özmen’in üzerinden AK Parti hükümetini dış politika, iç politika, ekonomide çuvallamakla suçlayan Mersin, “Sayın Özmen, siz önce iktidar partisinin il başkanı olarak, evinde oturmaya mahkum ettiğiniz emekli amcama, benzin fiyatını aşan mazot fiyatıyla iflasın eşiğine gelmiş çiftçime, dükkanını kapatan 50 bine yakın esnafıma bu çektirdiklerinizin hesabını verin. Doğal gazın, elektriğin fiyatını neden yüzde 50 indirmezsiniz? Benzinden pahalı sattığınız mazottan hala ÖTV’yi, ÖTV’nin KDV’sini milletin gözünün içine baka baka nasıl alırsınız?” dedi.