TFF 3. Lig 3.Grup’ta mücadele eden Nazilli Belediyespor, ligin ikinci yarısında çöküşe geçti. Sezona iyi bir giriş yaparak şampiyonluğun en güçlü adaylarından gösterilen Naz-Naz, ilk yarıyı 30 puanla ikinci sırada tamamladı. İlk yarıda 17 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan siyah-beyazlılar ise ikinci yarıda taraftarına ise adeta kabus yaşattı. İkinci yarıya ekonomik krizle başlayan Nazilli Belediyespor, ikinci yarıda puanları saçtı.

EN AZ PUAN TOPLAYAN ÜÇÜNCÜ TAKIM

Koronavirüs nedeniyle 28’inci hafta itibariyle liglerin ertelenmesiyle Naz-Naz ikinci yarıda 11 maça çıktı. Bu maçlarda 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan siyah-beyazlılar, 10 puan toplayabildi. Topladığı bu 10 puanla Nazilli Belediyespor, ligin ikinci yarısında en az puan toplayan takım sıralamasında Gölcükspor ve Modafen birlikte üçüncü sırada yer aldı. İkinci yarıda 40 puanı bulunan Naz-Naz, 8’inci sıraya kadar geriledi. Şampiyonluk hayali kurarken Play-Off potasının da gerisinde kalan siyah-beyazlılar, ikinci yarıda gol sorunu da yaşadı. İlk yarıda 34 gol kaydeden Naz-Naz, ikinci yarıdaki 11 maçta sadece 13 gol atabildi. Bu 13 golün 7’sini ise siyah-beyazlılar, ligin 25’inci haftasında Darıca Gençlerbirliği’ne kaydetti.
İkinci yarıda ise en az puan toplayan ekip 7 puanla Darıca Gençlerbirliği olurken ikinci sırada ise Altındağ Belediyespor yer aldı.