Sabah saatlerinde Hükümet Konağı içinde bulunan Dernekler Masasından tebliği Nazilli Belediyespor Başkanı Soner Yelkovan aldı.
Yönetim kurulu adına açıklama yapan Başkan Soner Yelkovan, “Çin’in Vuhan kentinden başlayarak tüm Dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen Coronavirus (Kovid-19) salgınından ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek için Sağlık Bakanlığımızın yapmış olduğu değerlendirmeler ve İçişleri Bakanlığımızın yayınlamış olduğu tedbirler kapsamında birincisi 19 Mart 2020 Perşembe ikincisininde 26 Mart 2020 Perşembe günü gerçekleştirileceğini duyurduğumuz olağanüstü genel kurul kararımız geçici olarak ertelenmiştir” dedi.

“YAPACAK BİRŞEY YOK”


Nazilli Belediyespor Başkanı Soner Yelkovan, “Dernekler Masasından aldığımız tebligat gereği ikinci emre kadar kongremiz ertelendi. Yapacak bir şey yok. Devletimiz böyle uygun gördü. Her şey sağlıklı bir dünya için. Tebligatı da bizzat giderek dernekler masasından elden aldım. Olağanüstü genel kurulumuz ile ilgili toplantı saati ve günü ilerleyen süreçte koronavirus (Kovid-19) salgını kapsamında uygulamaya konulan tedbir kararları kaldırıldıktan sonra kamuoyu ile paylaşılacaktır” ifadelerini kullandı.