Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup'ta play-off maçları oynamaya hak kazanan ilk takım, 40 puanla lider Didimspor oldu. Hafta sonu oynanacak maçlarda 34 puanlı Kuşadasıspor, evinde Germencikspor'a kaybederse, 31 puanlı İncirliova Belediyespor da deplasmanda Didim Belediyespor'u yenerse, play-off maçlarına İncirliova adını yazdıracak.

"GURUR DUYUYORUZ"


İncirliova Belediyespor Antrenörü Adalet Duman, kulübün ve belediyenin bütçesini çok zorlamadan iyi birtakım oluşturduklarını ifade ederek, "Şartları çok zorlamadan iyi bir takım oluşturduk. Devre arasında 10 oyuncumuz takımdan ayrıldı. Biz ise 2 oyuncu dışarıdan, geriye kalan oyuncuları da altyapıdan takıma aldık. Son oynadığımız ve kazandığımız Koçarlı Belediyespor maçında, bizim takımımızın 12 oyuncusu İncirliova’dandı. Bununla da gurur duyuyoruz" dedi.

"MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"


Takım olarak sezon boyunca oynadıkları tüm maçlarda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarının altını çizen Duman, "Şu anda 31 puanla üçüncü sırada yer alıyoruz. Play-off konusunda 34 puanla bir üst sıramızda yer alan Kuşadasıspor, bizden daha avantajlı. Ama biz futbolun her sonuca açık olduğunu biliyoruz. Bundan dolayı takım olarak son dakikaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. Duman, takıma verdiği destek dolayı İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya, Kulüp Başkanı Akın Kıvrak ve yönetimine de teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.