CHP Germencik İlçe Gençlik Kolları, olağan kongresini gerçekleştirdi. Parti binasında düzenlenen kongreye CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki, Efeler eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç ve partililer katıldı. Germencik İlçe Başkanı Salih Çavuş ve yönetiminin de hazır bulunduğu kongrede, mevcut Germencik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Kocabaş'ın liderliğindeki tek liste ile seçime gidildi. 2 yıldır başkanlık görevini yürüten Kocabaş, seçimde kullanılan oyların tamamını alarak güven tazeledi.

"İKTİDARIMIZI KORUYACAĞIZ"

Teşekkür konuşması yapan Kocabaş, "Gençlik Kolları yönetimi olarak, görevimizin bilincindeyiz. Bizler, partimizin yerelde iktidarını korumak, genelde de iktidara gelmesini sağlamak için var gücümüzle, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Bu vesile ile göreve seçilmemiz için destek veren herkese de çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"BÜTÜN ÜMİDİM GENÇLİKTEDİR"

Kocabaş ve yönetimini, seçilmesinden dolayı Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş de tebrik etti. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Öndeş, Kocabaş başkanlığındaki yönetime görevlerinde başarılar dileyerek, "Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi bütün ümidim gençliktedir" ifadelerini kullandı.

YÖNETİM KURULU

Kocabaş başkanlığındaki yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Ayperi Dikyurt, Zuhal Akar, Niyazi Bacaksız, Efecan Çavuş, Fatih Ertan, Nevzat Naz, Kerem Barış Altıntaş ve Mazlum Çavaş.