İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanlığı binasında, 23 Şubat’ta yapılacak kongre öncesi İlçe teşkilatı 2. sıra kurucu üyesi avukat Cihat Öztürk, başkan adaylığı açıklamasını gerçekleştirdi. Açıklamaya Belediye Başkanı Özcan’ın yanı sıra İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Mamağa, yönetim kurulu üyeleri, İYİ Partili belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

“GÜVENE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM”

Adaylık açıklamasına 23 Şubat Pazar günü İktidara yürüyüş kongremizi gerçekleştireceğiz diyerek başlayan İYİ Parti Nazilli İlçe Başkan Adayı Avukat Cihat Öztürk, “Bu kongrede şahsımın İYİ Parti İlçe başkanlığımı adaylığımı açıklıyorum. İYİ Parti Nazilli 2’nci Olağan Kongresinde resmi olarak adayım. Benim için ne büyük mutluluk ki 160 bin nüfuslu Nazilli’de, belediye başkanlığını kazandığımız güçlü bir yerde ve iyilik hareketinin öncüsü olmuş bir memlekette tam bir teveccühle beni tek liste halinde İYİ Parti İlçe Başkalığına layık gören bir ekip var, bir ruh var. Ben bu ruh ve güven için tekrar tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Ben bana yönelik bu güvene layık olamaya çalışacağım. Birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirerek, partimizi önündeki yeni sınavlara hazırlayacağız. Bu sınavlardan en büyük başarıyla çıkması için elimizden gelen katkıyı sunacağız” dedi.

“İYİ PARTİ’Yİ NAZİLLİ’DE 1’İNCİ PARTİ YAPACAĞIZ”

Bir siyasetçinin ve siyaset kurumunun sınavı halkın önüne çıkmaktır, yani seçimlerdir diyen Başkan adayı Öztürk, “Biz bugün adaylığımızı açıkladığımız bu günde ilan etmek istiyorum, İYİ Parti’yi Nazilli’de 1’inci parti yapacağız. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Ulaşmadığımız, elini sıkmadığımız, derdini dinlemediğimiz tek bir insanımız kalmayacak. Bu konuda benim ilçe başkanı olduğumda yapılan en büyük espri şuydu, biraz ehli keyiftir, dağ bayıra çıkamaz, zora gelemez diye espri yapılmıştı. BU espride haklılık payı da var, ama sırtımıza bu sorumluluk yüklendikten sonra, bunun gereğini yapmak için, her insanımıza tek tek ulaşmak için her şeyi yapacağımdan emin olunuz. Biz üzerimize yüklenen bu sorumluluğun idrakindeyiz. Bu yüce davayı hedeflerine taşımak için tüm gücümüzle çalışmak için and içtik. Bunun gereğini yapacağız.”

“İYİ PARTİ TÜRKİYE’NİN UMUDUDUR”

Muhteşem bir kongre yapacağız bunu göreceksiniz diyerek herkesi kongreye davet eden Cihat Öztürk, “İYİ Parti’nin motor gücü Nazilimize, İYİ Partimizin kurucu İlçe Başkanlığı yapmış Nazilli Belediye Başkanına ve tüm arkadaşlarımızın emeklerine layık olacak şekilde bir kongre yapacağız. Sürprizlerimiz olacak. Tüm Nazilli halkımızı 23 Şubat Pazar günkü kongremize bekliyoruz. İYİ Parti Türkiye’nin umududur” ifadelerini kullandı.

“YARINLAR BİZİM, YARINLAR İYİ VE GÜZEL”

İYİ Parti Nazilli İlçe Kurucu Başkanlığını yapmış Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’da duygusal bir konuşma yaptı. Başkan Özcan konuşmasında, “Bu yola beraber çıktık. Geçmişte neler yaşadığımızı sizler biliyorsunuz. Bugüne değil yarına bakacağız. Yarınlar bizim, yarınlar iyi ve güzel. Mutlu ve güzel günler bizi bekliyor. Onun için yeniden marş vermemiz lazım. Yeniden bir dinamizmle, tekrar aşk ve şevk ile yeniden koşmamız lazım. Bunun başlangıcı da 23 Şubatta olacaktır. Geldiğimizde noktada en çalışan arkadaşımız benim kadar çalışmıştır. Herkes inanılmaz özveriyle çalıştı. Durmuş Başkanımıza da çok teşekkür ederiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dile getirdi.