Kuşadası İlçe Başkanı Hayati Atlı, partisinin kuruluşunda duydukları heyecanı hala sürdürdüklerini, büyük bir inanç ve umutla İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ifadesi ile ‘Medeniyet yollarının taşlarını döşeyen cesurlar’ olarak yola çıktıklarını söyledi. Atlı; "Aradan geçen zaman içerisinde Cumhurbaşkanlığı, Milletvekili ve yerel seçimleri yaşadık. Bu seçimlerde Kuşadası olarak büyük başarı yakalandı. Sonuçta, yönetimimizin ve üyelerimizin olağanüstü büyük gayreti ile gerek üye sayımızdaki artış, gerekse seçimlerde alınan oy oranları ile dikkat çekici bir yükselişi hep birlikte yaşadık. Bugün ilçemizde kilit parti olarak 3. Parti durumundayız, millet ittifakı olarak yerel seçimlerdeki katkımız ve sonuçlar malumunuzdur. Kuşadası seçmeninin teveccühüne mazhar olan partimizin önünde yeni başarı hikayelerini yazmak kaçınılmaz" dedi.

"PARLAMENTER DEMOKRATİK SİSTEM İYİ PARTİ İLE GELECEK"


Hayatı Atlı açıklamasının devamında; "İktidara yürüyen, hedefinde genel başkanımız sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı olarak görmek ve ardından Türkiye’de yeniden adaletin, ekonomik, siyasi ve sosyal refahın tesisi için, güçlendirilmiş parlamenter demokratik sistemin yeniden oluşturulması maksadıyla İYİ Parti olarak yeni başarılara doğru emin adımlarla yürümekteyiz. Her bir üyemiz ve seçmenimizin acilen Atatürk’ün ilkelerine bağlı olarak hedeflenen bu mücadelede her zamankinden daha fazla gayret ve çaba içinde olması kaçınılmazdır. Bu düşüncelerle yapılacak olan 2. Olağan kongremizde yürüyüşümüzü ve büyümemizi sürdürmek tek arzumuz olup kongremizde yeniden kurucu başkanı da olduğum İYİ Parti Kuşadası teşkilatı başkanı olmak istiyor ve adaylığımı açılıyorum. Bugüne kadar yakaladığımız başarı grafiğinin mimarı olan yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkürü bir borç addediyor, kongremizin ilçemiz, ilimiz ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı Hayati Atlı, ilçe kongrelerinin ardından il kongreleri yapılacağını ve büyük kongrenin ise iktidara yürüyüş kongresi olacağını söyledi.