Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongreye CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, İlçe Başkanı Hasbi Akman, meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.

"GÖREVİMİZ BAŞINDAYIZ"

Kongrede konuşan CHP İncirliova İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah Çağlar, "Bizler Cumhuriyet Halk Partisi'nin kadınları olarak gerçekten çok önemli bir görevi üstlenmiş bulunuyoruz. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve partimizi hep birlikte iktidar yapmaya hazırız. Laik, demokratik ve özgür bir Türkiye için görevimizin başındayız" dedi.

"KADINLARIMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUM"

İlçe Başkanı Akman da, partisinin genel iktidarı kazanması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. İl Kadın Kolları Başkanı Özdemir ise, "Bir önceki dönemde kaybettiğimiz belediyemizi, tekrar bizlere kazandıran ve bunda gerçekten damgası olan kadın kollarımızı yürekten kutluyorum" dedi.

"GURUR DUYUYORUM"

"İncirliova’da kadınlarımız ve kadın kollarımızla gurur duyuyorum" diyen İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya da, çıktıkları hizmet yolunda en büyük destekçilerinin kadınlar olduğunu, kadınların çalışmaları sayesinde seçimi kazandıklarını ifade etti.

"İKTİDARIMIZ YAKIN"

Son olarak konuşan Milletvekili Bülbül ise, kadınların yaptıkları her işte başarılı olduklarını söyledi. İncirliova İlçe Örgütü'nden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bülbül, "Örgütümüz canlı. Bu canlılığı diğer ilçe örgütlerimize de sirayet ettirdiğimizde iktidarımız yakındır" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Gülşah Çağlar başkanlığındaki tek liste ile seçime gidildi. Kullanılan oyların tamamını alan Çağlar, güven tazeledi. Yönetim Kurulu’na da Nuray Altuğ, Sezgin Arpacıoğlu, Melike Ataş, Ayser Dağdibi, Nihal Kaşlı, Nilüfer Büşra Kaya, Gülşen Kuş, Tülay Oğuz, Sevgi Sarıçay ve Hülya Yavaş seçildi.