Tepecik Tuğlaspor'da antrenör Şakir Konyalı ve 2 oyuncu, ara transfer döneminde Koçarlı Belediyespor ile anlaştı. Konyalı'nın Koçarlı Belediyespor'da göreve başlaması ile birlikte dağılma noktasına gelen Tuğlaspor'da Başkan Ertan Kaya, Koçarlı Belediyespor Kulübü Başkanı Yalçın Altındiş'e ateş püskürdü.

"YARI YOLDA BIRAKTI"


Altındiş'i antrenör ve oyuncularını spor ahlakına ve etik kurallara aykırı şekilde transfer etmekle suçlayan Başkan Kaya, "Sezona ligde kalıcı ve istikrarlı bir takım olma hedefi ile başladık. Fakat Koçarlı Belediyespor Başkanı etik olmayan davranışlarda bulundu. Maçlar oynanırken, hocamıza ve futbolcularımıza transfer teklifleri yaptı. Bundan dolayı antrenörümüz Şakir Konyalı hiçbir gerekçe sunmadan takımımızdan ayrılarak, bizi yarı yolda bıraktı. İki oyuncumuz da Konyalı ile birlikte Koçarlı Belediyespor’a gitti. Takımımızdan da 5-6 oyuncumuz idman ve maçlara çıkmamaya başladı" ifadelerini kullandı.

"ÖZÜR BEKLİYORUM"


"Hiçbir futbolcu ve antrenörü takımımızda zorla tutmuyoruz. Bizden talep edilseydi transfer görüşmelerine rıza gösterebilirdik" diyen Kaya, transfer görüşmelerinin de bir üslubu ve etik kuralları olduğunu ifade etti. Başkanlık görevinde saygılı ve hoşgörülü olmanın önemine işaret eden Kaya, "Para her şey demek değildir. Bazı dostluklar kulüpler arasında menfaat olmadan da ömür boyu sürdürülebilir olması lazım. Bu davranışlarından dolayı Koçarlı Belediyespor başkanını kınıyorum. Kendilerinden kulübümüz ve futbolcularımızdan özür dilemelerini bekliyorum" diye konuştu.