Olay, Kuşadası Yavansu Mahallesi İlker Sitesinde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Kuşadası Belediyesi’nden emekli Halil İbrahim Akcan (69) ile evinde kiracı olarak oturan Gökhan Yıldız (26) arasında henüz nedeni bilinmeyen bir kavga çıktı.

BALTAYLA KAFASINA VURDU


Kavga sırasında kendini kaybeden Gökhan Yıldız, eline geçirdiği balta ile ev sahibine saldırdı. Baltayla Akcan’ın kafasına vuran Gökhan Yıldız, yaşlı adamın kanlar içinde yere yığıldığını görünce olay yerinden kaçtı.
Kavgayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde yaşlı adamın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

ÜST GEÇİTTEN ATLADI


Olay yerine gelen polis ekipleri ev sahibini öldürdükten sonra kaçan cinayet şüphelisi Gökhan Yıldız’ın yakalanması için çalışma başlattı. Kısa sürede Yıldız’ın izini bulan polisler ile Yıldız arasında kovalamaca yaşandı. Polis ve Yıldız arasındaki kovalamaca üst geçitte bitti. Yakalanacağını anlayan Gökhan Yıldız, üst geçitten kendini yola atarak intihar girişiminde bulundu. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan cani genç hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.