Nazillili Korkut Ailesi, 15 Eylül 2019 tarihinde Nazilli'nin ilk dördüzlerine sahip oldu. 7 yaşındaki Mehmet Kağan'ın ardından Elizan, Emir, Mert ve Tuğra isimli dördüz bebek sahibi olan Korkut ailesi, Nazilli Belediye Başkanı Küşat Engin Özcan ve eşi Aslı Özcan'ı ağırladı.

“SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLER DİLİYORUM”

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özcan, "Naile ve Koray Korkut çiftimize dördüz bebekleri Elizan, Mert, Emir ve Tuğra için ömürlü olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum" ifadelerini kullandı.

“YAKINDAN İLGİLENDİLER”

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını dile getiren dördüzlerin annesi Naile Korkut, Başkan Özcan ve eşi Aslı Özcan’a teşekkür etti. Korkut, "Belediye başkanımız Kürşat Engin Özcan ve eşi Aslı Özcan ziyaretimize gelerek dördüzlerimizle yakından ilgilendi ve büyük oğlum Mehmet Kağan'ın karnesine baktılar. Çocuklar rahatsız olmasın diye de ziyareti fazla tutmadılar. Kürşat başkanımız gün içinde yardımcı olması için personel yönlendireceğini söyledi. Korkut ailesi olarak ziyaretlerinden ve samimi davranışlarından dolayı Kürşat başkana ve eşi Aslı hanıma çok teşekkür ediyoruz" dedi.