Aydın’da Kung Fu Spor Kulübü’nün milli sporcusu Nefise Atalay, Muay Thai Süper Lig Gala’da mücadele etti. Ulusal ve uluslararası alanda birçok başarısı bulunan Nefise Atalay, GALA maçında 57 kiloda Berna Tut ile karşılaştı. TV 8,5 ekranlarından canlı yayınlanan maçı ilgiyle takip eden Aydınlılar, büyük heyecan yaşadı. Ekran başında Aydınlılar, dualarıyla Nefise’ye destek olurken araçla Aydın’dan gelen vatandaşlar ise zorlu mücadelede salonda yalnız bırakmadı. Aydınlıların büyük destek verdiği Nefise Atalay, 57 kiloda Berna Tut’u 3-0’lık skorla mağlup etti. Birinci Etap Şampiyonu olan Nefise Atalay, başarısıyla kentin gururu oldu.

“MUTLU VE GURURLUYUZ”


Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Nefise, “Turnuvaya iyi hazırlandım. Maç esnasında iyi bir mücadele ortaya koyarak rakibimi yenerek Aydın’a bir başarı daha getirmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyorum. Mücadelemi asla bırakmayıp ulusal ve uluslararası alanda yeni başarılara imza atmak istiyorum” dedi.

"AYDINLILARIN DESTEĞİMİZİ MAÇ BOYUNCA HİSSETTİK"


Nefise Atalay ile gurur duyduklarını belirten Kung Fu Spor Kulübü Antrenörü Murat Kaya, “Aydınımızın gururu olan Nefise Atalay, yine önemli bir başarıya imza attı. Aydınlılar desteğini maç boyunca yanımızda hissettik. Kentimize böyle bir başarı getirdiğimiz için gururluyuz. Bu süreçte bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.