Olay, Efeler ilçesi Kardeşköy Mahallesi'nde 4 ay önce meydana geldi. Boşanma aşamasında olduğu eşi F.C'nin sevgilisi olduğunu iddia ettiği Tuncay Ardıç'ı (28), sosyal medyada arayıp bulmaya çalışan Gökhan Coşkun (39), kayınvalidesinin cenaze evinde, eşi ve Ardıç'ı yakalayınca elini kana bulamıştı. Boğazına bıçak dayadığı F. C. eşinin elinden kurtulurken Gökhan Coşkun, Ardıç'ı (28) bıçak darbeleriyle öldürdü.

SOSYAL MEDYADAN VEDALAŞTI


Cinayetin ardından sosyal medyadan 'Güzel gözlüm, oğlumla, kızıma iyi bak. Şimdi seni ne kadar çok sevdiğimi anlamışsındır. Canım ailem sizi çok seviyorum. Allah'a emanet olun' paylaşımında bulunan Gökhan Coşkun jandarmaya teslim oldu. Katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AVUKAT İSTEMEDİ


Olayın ardından Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Kasten öldürme ve tehdit' suçlamasıyla tutuklu olarak yargılanan sanık Gökhan Coşkun ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmaya sanık Gökhan Coşkun, eşi F.C. katılırken Tuncay Ardıç'ın babası Hayri Ardıç ve Şehriye Ardıç şikayetçi sıfatıyla hazır bulundu. Kendisini savunması için baro tarafından görevlendirilen avukatı kabul etmeyen ve savunmasını kendisinin yapacağını belirten Gökhan Coşkun, cinayetin işlendiği yerin kendisinin çizdiği krokisini mahkeme heyetine göstererek savunmasını yaptı.

BALTAYLA TAZİYE EVİNE GİTMİŞ


Mahkemenin olay yerinde keşif yapılması talebini reddettiği için kendisinin kroki hazırladığını belirten Coşkun, "Ben oraya taziye için gittim bana sandalye ile saldırdılar. Balıkçı olduğum için devamlı yanımda taşıdığım bıçakla kendimi savunurken olay gerçekleşti" dedi. Coşkun, sırt çantasındaki baltayı neden taşıdığı sorusuna ise “Eşim bana çocuğumu göstermiyordu. Temmuz ayında çocuklarımı görmeye giderken sırt çantama balta koymuştum. Eğer çocuğumu göremeseydim o baltayla eşimin evini dağıtacaktım. O günden beridir o balta sırt çantamda duruyordu” diye konuştu.

EŞİN TAKİP ETTİRMİŞ


Mahkeme heyetine eşiyle Tuncay Ardıç'ın birlikte olduğu bir fotoğraf sunan Coşkun'a mahkeme başkanı fotoğrafı nereden bulduğunu sordu. Coşkun, "Eşim bana çocuklarımı göstermediği için onu takip ettirdim. Arkadaşım bu fotoğrafı çekti. Eşimin beni aldattığını gördüm" diye konuştu. Mahkeme başkanının, 'özel hayatın gizliliğinin ihlali' suçundan da hakkında dava açılacağını söylemesinin ardından Coşkun, 'Benim eşim değil mi takip ettireceğim tabi ki' deyince mahkeme başkanı, 'Burası şov yapılacak yer değil' diyerek tepki gösterdi.

"EŞİM BİR PARANOYAKTI"


Olayla ilgili dinlenen Gökhan Coşkun'un eşi F.C.ise, "Tuncay benim arkadaşımdı. Aramızda bir gönül ilişkisi yoktu. Eşim paranoyaktı' diye konuştu. Mahkeme heyeti, Gökhan Coşkun ile F. C"nin 9 yaşındaki kızlarının bir sonraki duruşmada tanık olarak dinlenmesi, Tuncay Ardıç ile F.C. arasındaki HTS kayıtlarının istenmesine ve sanığın tutukluluğunun devam etmesine karar vererek duruşmayı 26 Mart'a erteledi.