Siyah İnciler, hafta sonu ligin ikinci yarısına iyi bir giriş yapan Gümüşhane'nin takımı Kelkit Belediyespor’u evinde ağırlayacak. Maç öncesi 4 haftadır galibiyete hasret kalan siyah beyazlı camia sosyal medya attıkları mesajlarla adeta kenetlendi.

"TARİH KORKAKLARI DEĞİL, CESURLARI YAZAR"


İlk olarak takım kaptanı Zafer Özden’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Savaşta her zaman çoklar değil, azlar, inananlar kazanır. Ayağa kalkma vakti.” paylaşımı yaparken, takımın yaratıcı ismi Sedat Cengiz de, “Yola ikna edilmişlerle değil, inanmışlarla çıkılır. Yüreği olan bizledir, olmayana yol orda”, Oğuzhan Türkmen, “Onurlu, gururlu zaferler kazanmak için her şeyini ortaya koyma vakti, kalkın ayağa umutlarımız için Savaşma zamanı. Tarih korkakları değil cesurları yazar.”

TOPYEKUN DESTEK


Kulüp malzemecisi Ercan Özada da, “İnanmak, sizi kalkış rampasından fırlatacak olan ateşleme düğmesidir. Başarmış olanlar, yenilgiye uğramamış olanlar değil, her türlü yenilgiye rağmen hiç vazgeçmemiş olanlardır.” diyerek destek verdi. Bu paylaşımlara başta Alem Gençlik Grubu olmak üzere taraftarlar ve ilçedeki gazeteciler de destek verdi.