AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı, Danışma Meclisi Toplantısı'nı yaptı. Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz ve Bekir Kuvvet Erim, AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kale, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Sarıoğlu, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

“DAHA FAZLA OY ALDIK”

Yoğun ilgi gören toplantıda ilk olarak Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Meclisi Sözcüsü Hatice İrik konuştu. 2019 yerel seçimlerinde İncirliova Belediyesi’ni kaybettiklerini hatırlatan İrik, "2019 yerel seçimlerini İncirliova'da kaybetmiş olabiliriz. Ama biz İncirliova'da mevcut belediye başkanından daha fazla oy aldık. Bunu sakın ama sakın unutmayalım. İncirliova Belediyesi'nin hamuru, bizden olmayabilir. Ama mayası bizde. Maya olmadan hamur olmaz. Hamur olsa da o hamurdan bir şey olmaz. Bu da böyle biline" dedi.

“BİR ARPA BOYU KADAR BİLE İLERLEYEMEDİK”

Mecliste muhalefet yapmadıklarını belirten İrik, İncirliova’nın faydasına olacak her çalışmaya destek verdiklerini ifade etti. İrik, "Meclis üyeleri olarak 9 aydır görev yapıyoruz. Bu süreçte ‘Çok güzel şeyler yaptık’ demek isterdik ama maalesef bir arpa boyu kadar bile ilerleyemedik. Bizler mecliste muhalefet yapmak için değil, İncirliova'mızı güzelleştirmek için varız. İncirliova'nın yararına olan her şeye ‘evet’ dedik, demeye de devam edeceğiz. İncirliova'ya hizmet gelecekse eğer Cumhur İttifakı çalıştığı içindir" ifadelerini kullandı. İlçe Başkanı Hüseyin Celbek de, teşkilat olarak İncirliova'da ilk defa geniş katılımlı danışma meclisi toplantısı yaptıklarını söyledi. İlçesinde partisinin yeni üyelerle her geçen gün büyüdüğünü dile getiren Celbek, "Teşkilat olarak bir yıldır görev yapıyoruz. Bu süreçte partimize müthiş derecede rağbet var. Üye kayıtlarımız hızla devam ediyor. Çünkü biz büyük bir AK Parti ailesiyiz. Biz asla davamıza darılmadık, küsmedik, sırt çevirmedik ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı sorgulamadık. Kendisinin gösterdiği yoldan hiç şaşmadan ilerledik, ilerlemeye de devam edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın, daim kılsın. Birlikte daha güçlü İncirliova'yı inşa edeceğiz" dedi.

“BAYRAĞIMIZI BELEDİYEYE DİKECEĞİZ”

2023 yerel seçimlerinde İncirliova Belediye Başkanlığı'nı kazanacaklarını savunan Celbek, şunları kaydetti:
"2019 yerel seçimlerinin ertesi günü, teşkilatımızla toplanıp ‘Yeniden yollara düşme vakti’ diyerek sahaya indik. Bizler, gönüllere dokunmaya devam edeceğiz. Hedefimiz AK Parti bayrağını, 2023'te İncirliova Belediyesi'ne dikmek olacak. Bunu hep birlikte başaracağız."

"DEVEYLE UĞRAŞACAK VAKİT YOK"

Ankara'nın elini İncirliova'ya değirmeye gayret gösterdiklerini dile getiren Celbek, "İncirliova Teşkilatı olarak hizmetimize ara vermeden devam edeceğiz. Belediye bizde olmamasına rağmen sağ olsun vekillerimiz sayesinde Ankara ile bağımızı kurduk, İncirliova'ya hizmet nasıl gelecekse biz onun peşindeyiz. Artık deveyle inekle uğraşacak vakit yok. Kaybeden İncirliova oluyor" dedi. Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ise, yerel seçimlerde halkın kendilerine verdiği muhalefet sorumluluğunun bilincinde olduklarını söyledi. Halkın hak ettiği hizmetleri alması için çalıştıklarını belirten Erim, 2023 seçimlerinde milletin tercihinin partisinden yana olacağına inandığını ifade etti. Son olarak konuşan Milletvekili Metin Yavuz da, "2019 yılında yeni yatırımlarla ilgili herhangi bir adım atmamız çok mümkün görünmüyordu. Çünkü her an gibi bir sıkıntı anında yastığımızın altında akçemizin olması gerekiyordu. Ama başlamış ve devam eden projelerle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşanmadı. Tabi Aydın'ın gündeminde bu projelerden işte otobanla ilgili, hastane ile ilgili bir sürü spekülatif konuşmalar oluyor. Ama bunların hepsinin çok mantıklı, anlamlı cevabı mevcut" dedi.

35 YENİ ÜYE

Muhalefetin parlamenter sisteme dönmek istediğini kaydeden Yavuz, Cumhur İttifakı'nın Türkiye Cumhuriyeti'ni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilelebet yöneteceğini iddia etti. Konuşmasını tamamlayan Yavuz, milletvekili Erim ve Başkan Celbek ile birlikte İsafakılar Mahallesi’nden AK Parti’ye kayıt olan 35 üyenin yakasına rozet taktı.