Nazilli Sümer Park içinde bulunan Dr. Rıza Arpaz Alzheimer Merkezi, Sosyal Bilimler Lisesi, Müzik Grubunu ve öğrencilerini misafir etti. Müzik grubu tarafından şarkılarla eğlenceli bir gün geçiren merkez hastaları, öğrencilere şarkılar için teşekkür etti. Öğrencilerin birbirinden güzel şarkıları eşliğinde, Alzheimer hastaları ile dans edip şarkı söyledi.
Geleneksel hale gelen etkinliğe Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Mehmet Öztaş, Müzik Öğretmeni Mustafa Dinçkol, öğretmenler, okulun müzik grubu ve öğrenciler katıldı. Öğretmenleri ile birlikte gitar, darbuka ve saz ile birbirinden güzel eserleri seslendiren öğrenciler, aralarda şiirlerde okurken Alzheimer hastalarına güzel bir gün yaşattı.

“HERŞEY YAŞLILARIMIZ İÇİN”


Öğrencilerde farkındalık oluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Mehmet Öztaş, “2020 yılının ilk günlerinde büyüklerle bir araya gelmek, onları bir nebze mutlu etmek çok güzel. Öğrencilerimizle koca çınarları bir araya getirmek, öğrencilerimizde farkındalık yaratmak bizim içinde ayrı bir mutluluk. Herşey yaşlılarımız için. Merkez çalışanlarına, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.