CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan başkanlığında verilen kahvaltı Söke Kahve Durağı'nda düzenlendi. İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kahvaltıya Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Söke Şube Başkanı Levent Tuncer ile birlikte ilçede görev yapan gazetecilerin tamamı eşlik etti.
Kahvaltı organizasyonuna katılan gazetecilere kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Başkan Özcan; "Söke’mizin yerel siyasetinde, siyasi partilerin içinde yer alabilmek ne kadar önemliyse diğer anlamda 4'üncü kuvvet olan basın da bu anlamda çok çok önemlidir. Gazetecilik kendini yazmaktır, eğer ki yazmıyorsan halkla ilişkiler yapıyorsunuzdur. Benim sevindiğim taraf şu; Söke basını içerisinde çalışan tüm arkadaşlarımızın hepsi, gerçekleri yazmakla ve gerçekleri okuyucularına veya izleyicilerine ve Söke halkımıza haber aktarmak için canla başla çalışıyor. Bu misyonu da kendinize düstur edinmişsiniz ve bu anlamda hepinizi tek tek tebrik ediyorum. 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününüzü bir kez daha kutluyoruz. Söke'de çalışan basın mensubu arkadaşlarımız bizler için ayrı ayrı kıymetli ve bizlere değer veriyorsunuz ve gerçekleri yazdığınız için, Söke’mize katma değer katarak gazetecilik mesleğinin öz görevini yerine getiriyorsunuz. Sizlerden tek ricamız, gerçekleri söyleyin ve bunları söylerken bizleri de eleştirmenizi istiyorum. Bizler bu eleştirilerinize göre doğru işler yapmak için değerlendiririz. Yanlış yapıyorsak ta doğru yola gitmemiz için bizlere ışık olursunuz. Bu duygu ve düşünceler ile sizlerin bu anlamlı gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Söke Şube Başkanı Levent Tuncer'de dayanışma günü olarak kutladıkları 10 Ocak dolayısıyla kendilerini unutmayan CHP İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan başta olmak üzere İlçe Teşkilatına teşekkür etti.