Pamukören Obam Restaurant’ta düzenlenen etkinliğe MHP Aydın İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Kuyucak İlçe Başkanı Metin Bozkuş, Ülkü Ocakları Kuyucak İlçe Başkanı Serkan Soydan, Türk Eğitim Sen Kuyucak Temsilcisi Süleyman Sarıca, MHP Kuyucak Belediye Meclisi Üyesi Yalçın Tulumcu, MHP Kuyucak İlçe Yönetimi, Ülkü Ocakları Kuyucak İlçe Yönetimi, muhtarlar ve partililer katıldı.

ÇARŞI ESNAFIYLA BULUŞTU


Muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür eden MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, “MHP İl Teşkilatı olarak muhtarların her türlü sıkıntılarında yardımcı olacağız. Bu dönem çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin varlık sebeplerinden biriyiz” dedi. Programın ardından Başkan Alıcık, Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt ve Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ü, makamında ziyaret etti. Akabinde Emniyet Müdürlüğü’nde Komiser Yaşar Yılmaz ve görevli memurları ziyaret eden Başkan Alıcık, çarşı esnafıyla da bir araya geldi.

BAŞKAN ALICIK, YASİN-İ ŞERİF OKUDU


Kuyucak Ziraat Odası Başkanı Abdullah Sevgi ile Esnaf Odası Başkanı Zühtü Şengün’ü makamında ziyaret eden Başkan Alıcık, şehit Astsubay Bahri Uçuş’un ailesiyle bir araya geldi. Şehit annesi Hülya Demirel’in talebi üzerin Yasin-i Şerif okuyan Alıcık, ardından ziyaretin ardından Karacasu’ya gitti.