Erzincan’da düzenlenen Türkiye Çocuklar Muaythai Şampiyonası’nda 46 kilo 12 yaş grubu Yıldızlar kategorisinde Aydın’ı temsil eden Efeler Mustafa Kiriş 7. Sınıf öğrencisi Beyza Baysan, altın madalya alarak büyük bir başarı elde etti. Aydın’ın gururu olan başarılı sporcu ailesiyle birlikte Vali Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş ile antrenör Yusuf Bahadır da hazır bulundu. Vali Köşger, başarılı sporcuyu tebrik ederek yarım altınla ödüllendirdi.

DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU BEKLİYORUZ

Beyza’nın elde ettiği başarıyla Aydın’ı gururlandırdığını dile getiren Vali Köşger, “Aydın’da sporu teşvik ediyoruz. Bireysel sporlarda başarılı olanları ödüllendiriyoruz. Aydın’ın gururu olduğu için Beyza’yı tebrik ediyoruz. Dünya şampiyonluğu da bekliyoruz. Bilim, sanat, spor alanında Beyzaların sayısının artmasını diliyoruz. Kendisini yetiştiren antrenörü ve ailesini kutluyoruz” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZA VERDİĞİM SÖZÜ TUTTUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği sözü tuttuğu için mutlu olduğunu dile getiren Beyza Baysan ise, “Cumhurbaşkanımız Erdoğan Aydın’a geldiğinde bir araya gelmiştik. O zaman Cumhurbaşkanımıza verdiğim sözü tutmuş olmaktan dolayı çok mutluyum. Dünya şampiyonasına katılacağım. Orada da ülkemizin bayrağını dalgalandırmak istiyorum. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.