Aydın Futbol 1. Amatör Küme 1. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Atça Belediyespor, yoluna emin adımlarla ilerliyor. Geçen yıl yenilgisiz şampiyon olarak dikkatleri üzerine çeken sarı-kırmızılılar, bu yılda da ligde fırtına gibi esiyor. Lig’de 12 hafta sonunda 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Atça Belediyespor, hafta sonu evine ağırladığı lider Salavatlı Belediyespor’u da devirdi. Salavatlı Belediyespor’u 90+3’te Mehmet Lüleci’nin attığı golle 1-0’lık skorla mağlup eden sarı-kırmızılar, rakibiyle arasındaki puan farkını 2’ye düşürdü. Maçın son düdüğünün ardından Atça Belediyesporlu oyuncular galibiyeti doyasıya kutladı. Bu yıl lider Salavatlı Belediyespor’a ilk yenilgisini tattıran sarı-kırmızılar, derbi galibiyetiyle kalan 4 hafta öncesinde şampiyonluğun favorisi olduğunu kanıtladı.

HEDEF 3.LİG

Kalan 4 haftada 12 puan alarak Süper Amatör Lig’e yükselmek isteyen Atça Belediyespor’da camia şampiyonluk hedefi doğrultusunda kenetlendi. Fatih Yanç başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerinin özverili çalışmalarıyla Atça Belediyespor, adeta şaha kalktı. Büyük fedakarlık yaparak göreve gelen adeta gece-gündüz takım için vakit harcayan Yanç başkanlığındaki yönetim, hedefi 3.Lig olarak belirledi. Üç yıl içinde 3.Lig’e çıkmanın hesaplarını yapan sarı-kırmızılar, bu hedef doğrultusunda ilk olarak bu yıl Süper Amatör Lig’de şampiyonluk yaşamak istiyor. Son yıllarda ortaya koyduğu başarılarla kentte en dikkat çeken takımların başında yer alan Atça Belediyespor, yönetimin ortaya koyduğu idare anlayışıyla da tüm kulüplere örnek oldu.

GALİBİYETİ TARAFTARA ARMAĞAN ETTİ

Salavatlı Belediyespor karşısında alınan galibiyeti değerlendiren Atça Belediyespor Asbaşkanı Semih Atıcı, “Salavatlı Belediyespor karşısında hedefimiz mutlak galibiyetti. Camia olarak galibiyete odaklandık. Maç boyunca da iyi bir mücadele ortaya koyduk. Birçok gol fırsatı yakaladık ancak değerlendiremedik. Son dakikada bulduğumuz golle derbide kazanan taraf olduk. Teknik heyeti ve oyuncularımızı verdikleri mücadeleden dolayı gönülden tebrik ediyorum. Şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyetle rakibimizle aramızdaki puan farkını 2’ye düşürdük. Taraftarımız her zaman ki gibi bu maçta da bizim en önemli gücümüz oldu. Onlardan aldığımız destekle derbiyi kazanarak yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Derbide aldığımız galibiyeti cefakar taraftarımıza armağan ediyoruz” dedi.

“ŞAMPİYON BİZ OLACAĞIZ”

Zirve yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Atça Belediyespor Asbaşkanı Atıcı, “Göreve geldiğimizde takım 2. Amatör Küme’de yer alıyordu. İyi bir ekip kurarak yenilgisiz şampiyon olduk. Bu yıl öncesi de iyi bir kadro kurduk. 12’inci hafta itibariyle liderin iki puan gerisindeyiz. Kalan 4 hafta var. Bu maçlarda 12 puan alarak rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Biz şampiyon olacağımıza gönülden inanıyoruz. Salavatlı Belediyespor’u yenerek bunu gösterdik. Teknik heyet, futbolcu, taraftar ve yönetim herkes şampiyonluğa inanıyor. Şampiyon biz olacağız. Bu yıl Süper Amatör Lig’e yükselerek hedefimiz olan 3.Lig’e doğru ilerlemek istiyoruz. Taraftarımız bundan önce olduğu gibi bundan sonra da maçlarımıza gelerek bize destek olsunlar. Onların desteği çok önemli. Hep birlikte bu yıl şampiyonluğu Atça’ya getirelim” diye konuştu.