AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak’ın geçtiğimiz günlerde bir yerel gazetede Muhtarların ve vatandaşların belediyeden hizmet alamadığı, seçilen yeni logonun ucuz siyaset olarak tanımlayan açıklamalarına Başkan Durmuş Kural’dan yanıt geldi.

“2020’DE SÖZ VERDİĞİMİZ PROJELER HAYATA GEÇECEK”

Durmuş Kural, İYİ Parti Belediyeciliğini Kürşat Başkan liderliğinde tesis edileceğini ifade etti. Kural, “Öncelikle Nazilli Belediyesi, başkanımız Özcan’ın disiplinli ve özverili çalışması sonucunda mali ve idari disiplinini 2019 yılı biterken tamamen sağlamıştır. 2020 yılı Kürşat başkanımızın hizmet ve yatırım yılı olacaktır. Bu yönde çalışmalarını ve projelerini başkanımız kamuoyuyla paylaşmaktadır. 2020’de söz verdiği projeleri teker teker hayata geçirecektir. Biz hiçbir bahanenin, bütçe kısıtlamalarının arkasına sığınmadan İYİ Belediyeciliği Nazilli’de Kürşat başkanımızın liderliğinde tesis edeceğiz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın.” dedi.

“MİLLETİ UYUTMANIN ADRESİ HALİNE GELDİLER”

Kural ucuz siyaset yakıştırmasına ise “Yaptığı açıklamalardaki ucuz siyaset tabirini kendisine bizatihi olarak iade ediyoruz. 17 yıldır bitmeyen yalanlarıyla Nazilli’de mega projeler deyip milleti uyutmanın adresi haline geldiklerini kendilerine hatırlatırız. Polis Okulu yeri, üniversitenin bölümlerinin kapasitelerinin ve kadrolarının artırılması, Denizli Aydın Otobanı gibi Nazilli’nin geleceğini şekillendirecek, tüm dinamikleri değiştirecek adımlar atmanızı bekliyor. O nedenle Abak’a tavsiyemiz, kendisi hamaset siyasetini bıraksın. İktidarın nimetlerini Nazilli’ye getirmek için çalışma yapsın. Polis Okulunu, Otobanı söylemekten dilimizde tüy bitti” şeklinde cevap verdi.

“SÜMERBANK NAZİLLİ’MİZE KAZANDIRILMIŞ DÜNYAYA ÖRNEK BİR PROJEDİR”

Sümerbank’ın dünyanın ilk sosyal fabrikalarından birisi olduğunu ifade eden Kural, “Logodaki Sümerbank figürüne laf ediyorlar. O Mustafa Kemal Atatürk’ün Nazilli ve Nazilliler için aziz hatırasıdır. Türk Milletinin Kalkınma projesidir. Biz hemşerilerimizim seçtiği Nazilli’mizin logosunda Sümerbank olmasından gurur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

“ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUN”

Mustafa Abak’a çağrıda bulunan İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, “2020’nin ilk günlerinde Sümerbank’ın belediyemizin projelerinde yer alan yaşam merkezi projesi olması ve oradaki alanın günün koşullarına göre değerlendirmesi adına yerin tahsis edilmesine ilişkin kendisini devreye girmeye davet ediyorum. Elinden gelen her şeyi yapacağını söylediği Sümerbank konusunu yerine getirsin. Kendisinin kamuoyunun önünde Sümerbank için söylediği gibi elini taşın altına koymasını bekliyorum” ifadelerini kullandı.