Han Otağ'da düzenlenen etkinliğe Eski başkan Ünal Bulut’un ailesi, Kulüp Başkanı Abdullah Engil, Kulüp yöneticilerinden Tarık Pelit, Kulübün genel kaptanı Azerhan Kademmioğlu, teknik kadro ve oyuncuların yanı sıra Didim İlçe Gençlik Müdürü Ufuk Kurucu, Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan etkinlikte kulüp tarafından Başkan Ünal’ın eşine çiçek takdim edildi. konuklara pilav, cacık ve tatlı ikram edildikten sonra DİFTAD tarafından halk oyunları gösterisi yapıldı. Gecenin sonunda ise kulüp adına manevi değeri olan eşyalar açık artırma ile satışa sunularak derneğe katkıda bulunuldu. Hisar Mahallesi Muhtarı ve Yenihisarspor kulübü fahri Başkanı Bahri Aşık’ın kulübe bağışladığı ve açık artırma ile satışa sunulan radyo ise gecenin en rağbet gören ürünü oldu. Yapılan açık artırmada radyoyu Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş satın aldı.

Etkinlikte konuşan Kulüp başkanı Abdullah Engil düzenledikleri etkinlikte kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek sporun dostluk ve kardeşlik oladuğunu dile getirdi.