Sezonun sekizinci hafta maçında Koçarlı Belediyespor, evinde İncirliova Belediyespor'u ağırladı. Koçarlı Vali Şenol Engin Stadı'nda oynanan karşılaşmayı her iki kulübün yöneticileri ve taraftarlar izledi. Koçarlı Belediyespor'u 7-0 mağlup eden İncirliova Belediyespor, puanını 15'e çıkardı. Beşinci yenilgisini alan Koçarlı Belediyespor ise 2 puanda kaldı.

FIRAT PENALTI KAÇIRDI


Maçın 34'üncü dakikasında İncirliova Belediyespor adına sahneye çıkan Hasan Gündem ilk golü kaydetti: 0-1. 40'ıncı dakikada Cenk'in bulduğu gol ile İncirliova Belediyespor farkı 2'ye çıkardı: 0-2. Koçarlı Belediyespor'dan Fırat ise 44'üncü dakikada penaltıyı değerlendiremedi. Maçın ilk yarısı, İncirliova Belediyespor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda da etkili futbolunu sürdürün İncirliova Belediyespor'da Hasan Gündem, 60'ıncı dakikada penaltıdan topu ağlara gönderdi: 0-3. 65'inci dakikada İncirliova Belediyespor'dan yine Cenk sahneye çıktı. Cenk'in golü ile skor 0-4 oldu.

KALECİ OYUNDAN ÇIKTI


Takım arkadaşlarının performansından memnun olmayan Koçarlı Belediyespor'un kalecisi Sadettin, kendi isteği ile oyundan çıktı. 80'inci dakikada Hasan Gündem, kendisinin üçüncü takımının ise beşinci golünü kaydetti: 0-5. İncirliova Belediyespor'dan Gürkan 85'inci dakikada gol attı: 0-6.

HAYRİZ TAKIMINI EKSİK BIRAKTI


Koçarlı Belediyespor'dan Hayriz, 87'nci dakikada kırmızı kart görerek, takımını eksik bıraktı. İncirliova Belediyespor'un son golünü ise 89'uncu dakikada Halil İbrahim kaydetti: 0-7.