Nazilli Fen Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri düzenlemiş oldukları kermesten elde ettikleri gelir ile bir adet akülü tekerlekli sandalye alarak ihtiyaç sahibi vatandaşın yüzünü güldürdü. Nazilli Engelsiz Engelliler Derneğine ulaşıp ihtiyaç sahibi bir vatandaşa 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü anlamlı hale getirmek adına, bu hediyeyi vermek isteyen Fen Lisesi, dernekten yardım istedi. Engelsiz Engelliler Derneği vasıtasıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Nazilli Hamzallı Mahallesinde gerçek ihtiyaç sahibi bir engelli vatandaşa tekerlekli sandalyeyi teslim ettiler.

ÇOMRUK, DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ


Fen Lisesi öğrenci, öğretmen ve idarecileri ile Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği yönetim kurulu üyelerinden oluşan grup tiyatro geçmişi bulunan engelli vatandaşla sohbet imkanı buldu. Sosyal proje kapsamında gerçekleşen etkinlikte Nazilli Fen Lisesi Müdürü Ali Çomruk, her yıl böyle bir etkinlik düzenlediklerini vurgulayarak ihtiyaç sahibi engelli bireylerin bir nebze de olsa hayatlarını kolaylaştırma adına bu projelere destek olan herkese ve tüm öğrencilere teşekkür etti.

“DAHA ANLAMLI HALE GELDİ”


Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Ünlü ise, böyle anlamlı bir günde, 3 Aralık Dünya Engelliler haftasında bu güzel projeyi hazırlayan Nazilli Fen Lisesi ailesine teşekkür ederek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ve Mayıs ayı Engelliler Haftası’nın çelenk koyma, yürüyüş yapma, geceleri eğlence düzenlemeyle değil, engelli bireylerin ihtiyaçlarına temasla daha anlamlı hale geleceğinin altını çizdi. Okul Müdürü Ali Çomruk, “Engelli bireylere bir nebze hayatlarını kolaylaştırma adına bu projelere destek olan herkese ve tüm öğrencilere teşekkür ederiz” dedi
Nazilli Fen Lisesi İdareci, Öğretmen ve öğrencileri düzenlemiş oldukları kermesten elde ettikleri gelir ile bir adet akülü tekerlekli sandalye alarak ihtiyasaç sahibi vatandaşın yüzünü güldürdüler. Nazilli Engelsiz Engelliler Derneğine ulaşıp ihtiyaç sahibi bir vatandaşımıza 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü anlamlı hale getirmek adına, bu hediyeyi vermek isteyen Fen Lisesi dernekten yardım istedi. Engelsiz Engelliler Derneği vasıtasıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Nazilli-Hamzallı mahallesinde gerçek ihtiyaç sahibi bir engelli vatandaşa bu tekerlekli sandalyeyi teslim ettiler.

ÇOMRUK DESTEK OLANANLARA TEŞEKKÜR ETTİ


Fen Lisesi öğrenci, öğretmen, idareci ve Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği yönetim kurulu ve üyelerinden oluşan grup tiyatro geçmişi bulunan engelli vatandaşla sohbet imkanı buldu. Çocuklar ile tiyatro ve sanat üzerine koyu bir sohbet ettiler. Sosyal proje kapsamında gerçekleşen bu etkinlikte Nazilli Fen Lisesi Müdürü Ali Çomruk, her yıl böyle bir etkinlik düzenlediklerini, ihtiyaç sahibi engelli bireylere bir nebze hayatlarını kolaylaştırma adına bu projelere destek olan herkese ve tüm öğrencilere teşekkür etti.

ÜNLÜ, “EĞLENCE DEĞİL, ENGELLİ BİREYLERİN İHTİYAÇLARINI ÇÖZMEK”


Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Ünlü ise; böyle anlamlı bir günde 3 Aralık Dünya Engelliler haftasında bu güzel projeyi hazırlayan Nazilli Fen Lisesi Ailesine teşekkür ederek, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü ve Mayıs ayı Engelliler Haftasının çelenk koyma, yürüyüş yapma, geceleri eğlence düzenlemeyle değil, engelli bireylerin ihtiyaçlarına temasla daha anlamlı hale geleceğinin altını çizdi.