Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup'ta sezonun altıncı hafta maçında Kuşadası Trabzon Gençlikspor, evinde İncirliova Belediyespor'u ağırladı. Kuşadası TFF 1 Nolu Saha'da oynanan karşılaşmayı her iki kulübün yöneticileri ile taraftarlar izledi.
80 dakika 10 kişi oynadığı Kuşadası Trabzon Gençlikspor maçını 2-1 kazanan İncirliova Belediyespor, puanını 12'ye çıkardı. Kuşadası Trabzon Gençlikspor ise 2 puanda kaldı.

ŞENOL KIRMIZI KART GÖRDÜ


Maçın 10'uncu dakikasında kırmızı kart gören İncirliova Belediyespor'dan Hasan Şenol, takımını eksik bıraktı. 10 kişi kalmasının şokunu üzerinden atamayan İncirliova Belediyespor, Kuşadası Trabzon Gençlikspor'un 17'nci dakikada karambolden bulduğu golle de 1-0 geriye düştü. Başka gol olmayınca maçın ilk yarısı, 1-0 tamamlandı. İkinci yarı daha istekli futbol oynayan ve gol pozisyonları bulan İncirliova Belediyespor, 60'ıncı dakikada Cenk Okucular'ın golü ile 1-1'i yakaladı. 70'inci dakikada ise İncirliova'dan bu kez sahneye Murat Yavuz çıktı. Rakip fileleri havalandıran Yavuz, takımına galibiyeti getirdi: 1-2.