Aydın'a gelen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Efeler ilçesindeki partisinin Aydın İl Örgütü'nü de ziyaret etti. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve ilçe başkanlarının hazır bulunduğu ziyarette Özel, partililer ile bir araya geldi.

TEŞEKKÜR ETTİ


Yoğun ilgi gören Özel, seçilmesinden dolayı Erden, Atay ve partisinin diğer belediye başkanlarını tebrik etti, Çankır'dan da övgüyle bahsetti. Aydın'da başkanların uyumlu çalıştığını belirten Özel, "Aydın'da il başkanımız, ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımız birbirleriyle değil, vatandaşların sorunlarını çözmek için uğraşıyorlar. Başkanlarımıza gösterdikleri uyum ve çalışkanlık için bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"KUMPASA GELMEYECEĞİZ"


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin ardından, Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her sabah uyandığında "İstanbul'u kaybettim, Türkiye'yi kaybedeceğim" sesini duyduğunu savunan Özel, Erdoğan'ın Türkiye'yi kaybetmemek için CHP'ye, Millet İttifakı'na saldırdığını iddia etti.
"Bizim içimizde tartışma çıkarmaya çalışanlar, kendi tek adam rejimini kurtarmaya çalışıyor aslında" diyen Özel, dikkatli olup hiçbir kumpasa gelmeyeceklerini, hiçbir tartışmaya prim vermeyeceklerini ifade etti. Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacaklarını iddia eden Özel, göreve Cumhuriyet'e, Atatürk'e ve Türkiye'ye yakışır bir ismin geleceğini söyledi. Özel, daha sonra partilileriyle sohbet etti.