Bir maçını bay takım olarak geçiren ve çıktığı üç maçın üçünü kazanan İncirliova Belediyespor, dörtte dört yaparak yoluna devam eden Didimspor ile hafta sonu karşılaştı. Sahasında ağırladığı grup lideri Didimspor'a 4-1 kaybeden İncirliova Belediyespor, taraftarını üzdü. 1 Aralık'ta deplasmanda oynayacağı Kuşadası Trabzon Gençlikspor maçına odaklanan İncirliova Belediyespor'da antrenör Adalet Duman, sezonun ilk yenilgisini aldıkları Didimspor maçını değerlendirdi.

"RAKİBİMİZ BİZDEN DAHA AZ HATA YAPTI"


Didimspor'un iyi bir takım olduğunu belirten Duman, "Didimspor maçı, zordu. Bu maçta çok daha dikkatli olmamız gerekiyordu. Rakibimiz bizden daha az hata yaparak, maçı kazandı. Kendilerini tebrik ediyoruz. Bizi üzen ise taraftarımızın önünde maç kaybetmemiz oldu. Bundan dolayı taraftarımızdan özür diliyoruz. Taraftarımız, bizim için çok değerli ve kıymetli. Bundan sonraki maçlarda da taraftarımızın takımımızı desteklemeye devam edeceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

"OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUZ"


Sezonun ilk yarısının tamamlanmasına 4 maçın kaldığını hatırlatan Duman, "Takımımızın şu anda toplam 9 puanı var. 4 maç sonra, sezonun ilk yarısı sona erecek. Biz bu maçların sonunda 19 ile 21 puan aralığına ulaşmayı istiyoruz. Bunda başarılı olursak, sezonu ilk iki takım içerisinde bitirme hedefimizi gerçekleştiririz. Biz, bu konuda oyuncularımıza güveniyoruz" dedi.