Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un geçtiğimiz aylarda tanıtımını yaptığı ‘Yeni Nesil Öğretmenler Odası’ Nazilli’nin kırsal Demirciler Mahallesi’nde ilkokulda hayata geçti. İlkokulda görev yapan öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yenilenen öğretmenler odasıyla okula dönüşte sürprizle karşılaştı. İlçedeki ilk “Yeni Nesil Öğretmenler Odası” hayırsever vatandaşların da katkısıyla Demirciler’de yapıldı.

“ÖĞRETMENLER HER ALANDA MUTLU, MESUT, HUZURLU”

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, “Türkiye’nin 2023 hedeflerine olan yolculuğunda değişimin, gelişimin ve yeniliğin en önemli aktörü olan öğretmenlerimizin her alanda mutlu, mesut huzurlu olması için tasarlanan Yeni Nesil Öğretmenler Odası, Aydın’da ilk defa Nazilli Demirciler İlk-Ortaokulunda açıldı. Okulda öncelikle daha büyük olan müdür odası ile yeri değiştirilen öğretmenler odası hayırsever vatandaşların katkıları ile öğretmenlerimize haber verilmeden tasarlandı” ifadelerine yer verildi.

“VERİMLİ OLACAKLARI BİR ORTAM SAĞLANDI”

Rahat ve huzurlu bir ortam sağlandığı belirtilen paylaşımda, “24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere sürpriz yapılarak açılan yeni nesil öğretmenler odası ile öğretmenlerimizin rahat ve huzurlu bir dinlenme ile daha verimli olacakları bir ortam sağlandı. Öğretmenler odasının kurulumunda emeği geçen okul yöneticilerimize ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, çalışmanın diğer okullarımıza da örnek teşkil etmesini diliyoruz” denildi.