14 Aralık ile 27 Ocak günleri arasında yapacağı kongre için hazırlıklarını sürdüren CHP Koçarlı İlçe Örgütü, toplam 52 mahallede gerçekleştireceği delege seçimlerine Adnan Menderes, Gündoğan, Orta ve Yeni mahalleleri ile başladı. 4 mahallede yaşayan partililer, ilçe binasında sandık başına gitti.

98 DELEGE BELİRLENECEK


CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın, delege seçimlerinin ilçesine ve partisine hayırlı olmasını dileyerek, “24 Kasım’a kadar toplam 52 mahallemizde delege seçimlerimizi tamamlayacağız. 4 mahalle ile seçimlere başladık. Yapacağımız seçimlerin sonucunda 625 üyemiz, toplam 98 delegemizi belirleyecek” dedi.

“PARTİMİZİN İKTİDARIYLA MİLLETİMİZİ BULUŞTURACAĞIZ”


Görevine yeniden talip olan Akın, kendisine ve ekibine verdikleri desteklerden dolayı da partililerine teşekkür etti. CHP'nin iktidara yürüdüğünü kaydeden Akın, “Son seçimlerde elde ettiği başarılarla partimiz, iktidara yürüyor. Partililerimizin birlik ve beraberliği sayesinde kongre sürecinden de daha da güçlenerek çıkacağımıza inanıyoruz. Partimizin iktidarıyla milletimizi buluşturacağız" ifadelerini kullandı.