14 Aralık ile 27 Ocak günleri arasında yapacağı kongre öncesinde CHP Efeler İlçe Örgütü, üyeler tarafından kongrede oy kullanacak 400 delegenin belirlenmesi için 83 mahallede gerçekleştireceği delege seçimlerine, Adnan Menderes ve Hasanefendi mahalleleri ile başladı. Mevcut İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'in liderliğindeki tek listenin olduğu seçimlerde partililer, Hasanefendi Mahallesi'nde Nevzat Biçer Parkı'nda, Adnan Menderes Mahallesi'nde de Kültür Merkezi'nde sandık başına gitti.

"PARTİ İÇİ REKABET GÜCÜMÜZÜ YUKARIYA TAŞIR"

CHP Efeler İlçe Başkanı Mersin, delege seçimlerinin ilçesine, iline, ülkesine ve partisine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Seçimlere beyaz liste ile girdiklerini belirten Mersin, "Hasanefendi ve Adnan Menderes mahalleleri delege seçimlerinde sadece bizim belirlediğimiz liste var. Tabi başka bir liste olmasından yana da bir sıkıntı yok. Çünkü parti içi rekabet, bizim gücümüzü yukarıya taşır" ifadelerini kullandı.

"VATANDAŞLARIMIZIN BİZE İNANSIN"

Partisinin yerel iktidarını, genel iktidarla taçlandırmayı hedeflediklerini kaydeden Mersin, "Türk milletini, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile tanıştırmak, vatandaşlarımızın iktidarımızda daha güzel günler görmelerini sağlamak istiyoruz. Vatandaşlarımız, hizmetin en iyisini hak ediyorlar. Bu hizmeti sağlayacak güç ve kadrolara sahibiz. Vatandaşlarımız bize inansın ve güvensin" dedi.