31 Mart'ta Koçarlı Belediye Başkanlığı'na seçilen AK Parti'li Nedim Kaplan, ilçesine daha fazla yatırım ve hizmet kazandırmak için yine Ankara'nın yolunu tuttu. Kaplan'a Ankara'da partisinin Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz, Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim eşlik etti.

PROJELER SUNDU

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mehmet Fatih Lebleci, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Danışmanı Ertuğrul Çalışkan, Yönetim Hizmetleri Finansal Daire Başkanı Nihat Yaman ve Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar'ı ziyaret eden Başkan Kaplan, ziyarette kendilerine aralarında Spor Kompleksi, Beyaz Eller, Aşevi ve Yaşlı Yaşam Köyü'nün de bulunduğu çok sayıda proje sundu.

DESTEK SÖZÜ ALDI

Projelerine destek sözü alan Başkan Kaplan, "Koçarlı’mızı marka ilçe yapmak için durmuyoruz var gücümüz ile çalışmaya devam ediyoruz. İlçemize kazandırmak istediğimiz projelerimize destek vereceklerini ifade eden bakanlarımıza, milletvekillerimize ve üst düzey yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Öte yandan Kaplan, geçen ay da Ankara’ya gitmiş, projeleri için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve üst düzey bürokratlarla görüşmüştü.