İlçenin sorunlarının çözümü için bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Ankara'da bulunan Didim Ticaret Odası Yönetimi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme sağladı. Oda Yönetimi Didim’in ihtiyaç ve taleplerini içeren raporu Kılıçdaroğlu’na sundu.

DESTEK SÖZÜ

Milletvekili Hüseyin Yıldız, Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyelerini Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile tanıştırdı. Başkan Hilmi Erbaş kendilerini kabul ettiği için Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti. Ziyaretleri için Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Kılıçdaroğlu misafirlerinden Didim turizmi ve ekonomisi hakkında bilgiler aldı. Oda Yönetim Kurulu üyeleri ilçenin çözüm bekleyen; acil hastane ihtiyacı, Didim Kazıklı Hava Limanı yolunun turizm yolu ilan edilmesi talebi, su ürünleri ihtisas organize sanayi bölgesinin turizme yapacağı olumsuz etki, fen lisesi ve meslek lisesi ihtiyacı, Didim turizminin gelişimi için yapılması gereken çalışmalar, Altınkum vakıflar arazisi hakkında bilgiler verdi.
Kılıçdaroğlu, Didim’in ülke turizmi için önemli bir değer olduğunu, sorunlarının çözümü için tüm çabaları destekleyeceklerini ifade etti.