CHP Efeler İlçe Örgütü, 14 Aralık ile 27 Ocak günleri arasında yapacağı kongre öncesinde 83 mahallede delege seçimleri yapacak. 15 Kasım'da başlayıp 1 Aralık'ta sona erecek seçimlerde yaklaşık 11 bin üye 400 delegeyi belirlemek için oy kullanacak. İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, kongre sürecinin partisine ve ilçesine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Yaklaşık 2 yıldır başkanlık görevini yürüten Mersin, görevine yeniden talip olduğunu açıkladı.

"PARTİMİZİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ"


Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini, sağlıktan ekonomiye kadar da her alanda karanlık bir tablo ile karşı karşıya olduğunu belirten Mersin, "Ülkemizi aydınlığa, düzlüğe çıkaracak tek parti Cumhuriyet Halk Partisi. Üyelerimiz de bunun farkında. Kongre süreci sonucunda daha güçlü bir CHP olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde partimizi, ilk genel seçimlerde iktidara taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

BEYAZ LİSTE İLE YARIŞACAK


Başkan adaylığı için kendisine yönetiminin, partililerinin, milletvekillerinin, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun ve Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın desteğinin söz konusu olduğunu dile getiren Mersin, "Yeniden adayız. Biz, delege seçimlerine tüm mahallelerde beyaz liste ile gireceğiz. Şu ana kadar başkanlık için karşımıza çıkacak adayın olduğunu duymadık. Aday olursa da memnun oluruz. Çünkü bu yarış, demokrasimize güç katacaktır" dedi.