CHP’de kongre süreci devam ederken, delege seçimlerinin tarihleri belli olmaya başladı. CHP Didim İlçe Örgütü’nde üye listeleri askıya çıkarken, yaklaşan delege seçimleri öncesinde ilçe başkanlığına aday olanlar adaylıklarını açıklamaya başladı. CHP Didim İlçe Örgütünde mevcut İlçe Başkanı Nurettin Koçak yeniden adaylığını sosyal medya üzerinden açıklarken, Parti Üyesi Kazım Yılmaz ve Kadir Toksoy da düzenledikleri basın açıklamalarıyla adaylıklarını kamuoyuna duyurdu. Nurettin Koçak “Kırmızı” liste ile seçimlere girerken, Kazım Yılmaz “Beyaz” liste, Kadir Toksoy ise “Mavi” liste ile delege seçimlerine gireceğini duyurdu.

“DEVAM EDİYORUZ”

Mevcut İlçe Başkanı Nurettin Koçak “devam ediyoruz” sloganıyla üyelerden oy isteyerek, “Söyleyecek sözümüz, yürüyecek yolumuz var. Başarının anahtarı olan siyasi birikim, dürüst yönetim, hoşgörü, samimiyet, emek, disiplin, strateji, temiz bir geçmiş, kimseyi kimseden ayırmadan, hak, hukuk, adalet, demokrasi, özgürlük, emeğin hakkı, barış, güdümlü değil uyumlu bir siyaset için, geleceğimizi garantiye almak için, ahlaklı, dürüst, ilkeli, çalışkan, mücadele eden genç kadrolar yetiştirip, gençleri siyasete kazandırmak için, şahsi çıkarlarımı değil, toplumun çıkarlarını düşünerek sorunları çözmek için, geleceğe umutla bakmak, umudu yarınlara taşımak için, kimseyi ötekileştirmeden, birleştirici olarak, emperyalizme,faşizme ve her türden gericiliğe karşı hep beraber bir arada mücadele etmek için devam diyoruz” ifadelerini kullandı.

DESTEK İSTEDİLER

Mavi listeyle seçimlere hazırlanan Kadir Toksoy ise, “Tabanın sesini duyurması için tabanla beraber, örgütlü mücadele için, mutlak güçlere biat etmemek için,
aydınlığın ve geleceğin rengi mavi listede buluşalım” ifadelerine yer verdi. Beyaz liste ile seçimlere gireceğini duyuran Kazım Yılmaz da, “Kavgadan, kaygıdan, umutsuzluktan uzak, iktidarı hedefine koymuş, seçmenin ilgi odağı ve ilk tercihi olma yolunda ilerleyen partimizi ilçemizde de çok güçlü hale getirmek için sizlerin desteğini bekliyorum. İlçemizde halkımızla partimiz arasında güçlü bir bağ oluşturarak, partimizi ilçemizde çok daha güçlü bir konuma getirmek için adayım. Bu yönde birikimlerimle, donanımımla ve tüm partimizi kucaklayan yapımla, partimiz içindeki tüm kırgınlıkları gidermek için adayım” sözleriyle görüşlerini bildirdi.