Baytaş Nakliyat Lojistik San. ve Tic. Ltd şirketi sahibi ve yönetim kurulu Başkanı Murat Görgülü mesajında, “Kaymakamımız Sayın Ahmet Soley, göreve başlarken halkına içten niyetlerini ve hizmet tutkusunu apaçık belirtmişti. O günden bugüne geçen 15 ay gibi kısa bir zamanda Karacasu halkının; çocuğundan gencine, esnafından yaşlısına, kadınından erkeğine herkese dokunan, hissettiren, fark ettiren sayısız projeler uyguladı. Bunlar, Kitap Okumanın Yaygınlaştırılması, Yabani Ağaçların Aşılanması (ahlat, çöğür gibi), Aşevi, Şefkat Eli, Kadınım Güçlüyüm, Yarınlara Umutla Bakıyorum, Sosyal Market , Arıcılık ve Bal Üretimini Geliştirme , Kekik, Biberiye ve Lavanta Yetiştiriciliği, Zeytin Sineği Zararlısıyla Toplu ve Eş Zamanlı Mücadele, Engellileri ve Eski Hükümlüleri Topluma Kazandırma, Karacasu Doğa Yürüyüşünün Geliştirilmesi (Trekking), Gençlik; Spor yapar, Sağlıklı Yaşar, Zeytin ve Elmada Tahmin ve Erken Uyarı Sistemi Kurulması, Bir Dilek Tut, Ara Güler ve Prof.Dr. Kenan Tevfik Erim’i Anma ve 1. Uluslararası Afrodisias Fotoğraf, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali, gibi projelerdir” dedi.

“FESTİVAL VİZYON ZENGİNLİĞİNİ GÖSTERDİ”

Görgülü mesajının devamında, “Genel maliyetler anlamında milyon liralara ulaşan bu projelerle işsizlerimize iş bulunmaya çalışılmış, fakir fukaramızın karnı doyurulmuş, onlar giydirilmiş, engellilerimize iş alanları yaratılmış, engelliler desteklenmiş, tarımda üretim çeşitliliği sağlanmış, bazı üretim dallarında üretimi ve girdiyi arttıracak çalışmalar yapılmış, çocuklarımız ve gençlerimiz isteklendirilmiş, bilgilendirilmiş ve ödüllendirilmişlerdir.
15 ay gibi kısa zamanda kasabamızda farklılıklar oluşturan ve bu projelerin gerçekliliği ve katkısı ile halkımızın beğenisini kazanan Kaymakamımız Sayın Ahmet Soley’in son ışıltılı becerisi de Afrodisias Festivali etkinliklerinde hemen fark edilen vizyon zenginliğidir.
Afrodisias Festivali’nde Dünya Korunacak Miras Listesi’nde bulunan Afrodisias’ı, Afrodisias’a yakışan sanatsal zenginliğe uygun aktivitelerle sergilemesi ve bütün bu çalışmaların basında ve halkımız vicdanında saygıyla anılması öncelikle Sayın Kaymakamımızın bitmeyen gayretleriyle mümkün olmuştur” ifadelerine yer verdi.

“BİR KARACASULU OLARAK KUTLUYORUM”

Festivale Baytaş olarak tam destek verdiklerini söyleyen Görgülü, “Festival hazırlıkları sırasında, Baytaş Nakliyat Lojistik San. ve Tic. Ltd Şirketi’nden kaymakamlığımızca talep edilen destek konusunda daha önceden izlemekte olduğumuz bu ilginç ve başarılı projeler sebebiyle hiç tereddüt edilmeden, ‘Biz Baytaş Şirketi olarak bütün gücümüzle size destek vereceğiz’ vaadinde bulunulmuştur ve bu desteğimiz de gerçekleştirilmiştir. Bütün bu çalışmalarda emeği geçen herkesi kutluyoruz. İlgili devlet kurumlarını ve Belediyemizi kutluyoruz. Ancak Kaymakamımız Sayın Ahmet Soley’i kısa zamandaki bu başarılı çalışmaları sebebiyle, Karacasulu olarak, ayrıca ve çok özel duygularla kutluyoruz” ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.