Senaryosu, müziği ve yönetmenliği Serkan Tuğcu tarafından yapılan, Nazilli ve Aydın ilçelerinde çekimleri devam eden aksiyon filmi Bayrak-2 vizyona girmeye hazırlanıyor. Konusu, 100 kişilik oyuncu ve teknik ekip ile yürütülen çekimlerin devam ettiği film Aralık ayında vizyona girmeyi hedefliyor.

"YORUMLAR BİZLERİ CESARETLENDİRDİ"

Daha önce Bayrak-1 ile seyirci karşısına çıkan yönetmen Serkan Tuğcu, "İlk sinema filmimizde eksiklerimiz elbette oldu. Sonuçta aksiyon filmi çekiyorsunuz kalabalık bir ekibiniz var ve kimseden destek almıyorsunuz. Hal böyle olunca imkanlar kısıtlı oluyor. Bu ve buna benzer projeler Nazilli ve Aydın tanıtımı için büyük fırsatlar. Fakat ne yazık ki gereken değer verilmiyor. Ancak bizler yılmadan gece gündüz el ele verip ilk filmimizi vizyona soktuk. Sonrasında TV'de yayınlattık. Yorumlar bizleri daha da cesaretlendirdi. Şu an devam eden çekimlerimiz gayet eğlenceli ve çok güzel geçiyor. En kısa sürede Aydın'a bir sinema filmi daha kazandıracağız. Bu şehir ve insanları böyle güzel çalışmaları hak ediyor. Seyircimiz bize sahip çıktığı sürece bizler bu yolda emin adımlarla büyümeye ve gelişmeye devam edeceğiz" dedi.
Youtube Tuğcu Yapım kanalında ilk filmi 5 parça halinde yayınlanmaya başlayan, senaryosu ve müzikleri ile ilgi çeken proje çeşitli gösterim alanlarında da seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Serkan Tuğcu, Tufan Gören, Ferdi Gülcü, Mustafa Gültekin, Latif Akgün'ün yer aldığı Bayrak filminde 1930'da Atatürk tarafından kurulan gizli birim ile dünyayı yöneten ailelerin mücadelesi anlatılıyor.