İstanbul Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen törene şoför Can’ın yanı sıra Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, Başkan Yardımcısı Nahit Atan ve Yönetim Kurulu Üyesi Basri Yaman katıldı.

BAŞKAN YALÇIN TEŞEKKÜR ETTİ


Aydın’a gurur yaşattıkları için mutlu olduklarını kaydeden Başkan Yalçın, “Şoför arkadaşımız Okan Can, geçen Nisan ayında yolda gördüğü yaralı halde bulduğu köpeği aracına alıp güzergahını değiştirerek tedavi ettirmek amacıyla Veteriner Fakültesi’ne götürmüştü. Bu örnek davranışı dolayısıyla sivil toplum kuruluşu olan Kaptanlar Kulübü tarafından organize edilen yarışmada yer aldı. Yarışmanın şehiriçi dalında birinci seçilerek ödüllendirildi. Aydın olarak gururlu ve mutluyuz. Şoför arkadaşımızı, bu ödülü layık gören ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliği Başkanı Ercan Soydaş’ın katıldığı törende ödülünü alan şoför Can, “Böyle bir ödüle layık görülmemden dolayı çok mutluyum. Kooperatif Başkanımız Okan Yalçın başta olmak üzere emek ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.