Kaya Şavkay Meydanı’nda öğrencilere burs amaçlı olarak düzenlenen kermes ilgi odağı olurken, yiyeceklerin kısa zamanda tükenmesi vatandaşların derneğe olan duyarlılığını gösterdi. ADD Kuşadası Şubesi yönetim kurulu ve üyeleri tarafından hazırlanan birbirinden güzel yiyecekler kısa sürede tüketildi.

BOZKURT’TAN KATKIDA BULUNANLARA TEŞEKKÜR


Kermes hakkında açıklama yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Kuşadası Şube Başkanı Nazan Bozkurt, “Derneğimizin bünyesinde çalışan bütün üyelerimizin özverisiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle kadınlarımızın çalışmaları takdire şayandır. Kadınlarımızın kendi aralarında zaten var olan dayanışması bu yönüyle bize güç katıyor" dedi.
Bozkurt, Kuşadası Atatürkçü Düşünce Derneği olarak ortaöğretim ve üniversite öğrencilerine burs verdiklerini, amaçlarının gençleri bireysel anlamda sadece öğrencilik hayatlarında değil genel anlamda hayata hazırlamak olduğunu, ayrıca genç nesile Atatürkçü düşünceyi tanıtmaya, benimsetmeye çalıştıklarını ifade ederek, katkı sağlayan üyelerine ve ilgi göstererek destek veren herkese teşekkür etti.