Summit of Leaders tarafından Fransa’da düzenlenecek olan Mükemmellik, Kalite ve Yönetim Cannes Forumu ‘Avrupa Ödülleri Gecesi’ne (European Awards Night - Excellence in Quality and Management Forum Cannes) Aydın’ı temsilen Söke Egemed Hastanesi davet edildi.
4 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek olan ödül gecesine aday olarak davet edildiklerini söyleyen Egemed Hastanesi Başhekimi Üroloji Uzmanı Deniz Hoto, “Aydın ili turizmin en önemli merkezlerinden biri. Otomatik olarak burada turizm sağlığı gündeme geliyor. Buraya gelen yabancı misafirlerimizin bir şekilde rahatsızlanma durumları olabiliyor, bu akut rahatsızlanmalarına hastanemiz bünyesinde müdahale ediyoruz. Bu bağlamda hasta memnuniyetleri göz önüne alınarak yapılan araştırmalarda 4 Ekim Perşembe günü Fransa'da düzenlenecek olan Avrupa ödülleri gecesine Aydın ilinden Egemed Hastanesi olarak biz aday gösterildik. Aydın’ımızı Egemed Hastanesi olarak en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi

“28 UZMAN DOKTORLA HİZMET VERİYORUZ”


2012 yılında hizmete giren Egemed Hastanesi’nin, hasta memnuniyeti açısından gösterdiği yüksek performans nedeniyle düzenlenen gecede aday olduğunu hatırlatan Başhekim Hoto, “Hastanemizde 28 uzman doktorumuzla hizmet vermekteyiz. 86 yatağımız ve 30 adet yoğun bakım yatağı bulunan hastanemizde her türlü cerrahi ve yoğun bakım takibi yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.