İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin, Nazilli’de partiye yeni katılanlar için düzenlenen rozet töreninin ardından bir dizi ziyaretlerde bulundu. Sezgin’e ziyaretlerinde Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti İl Başkanı Cemal Sarı, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti.

ARISOY VE ARSLAN'A 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ

Sezgin ve beraberindekiler ilk olarak Nazilli’ye yeni atanan Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy’u makamında ziyaret etti. Ardından rakibi Hakan Telliel'e fark atarak Yeni Sanayi Yapı Kooperatifi Başkanlığına tekrar seçilen Nuri Arslan ve ekibine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Nazilli yararına yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

"NAZİLLİ DAHA ESTETİK BİR GÖRÜNÜM KAZANABİLİR"

Kaymakamlık ziyaretinde konuşan Sezgin, “Nazilli’ye yapılacak devlet yatırımlarının çok iyi değerlendirilmesi lazım. Sayın Kaymakamımız, sayın belediye başkanımız ayrı ayrı ya da birlikte yapacakları çalışmalarda bu noktaları en isabetli şekilde tespit edeceklerdir. Yapılması düşünülen projelerin de bir an önce yapılması gerekir. Bu projelerin Nazilli’yi daha ileriye götüreceğini düşünüyorum. Onun dışında Nazilli’nin büyümesinin daha planlı olması çok önemli. Kürşat Başkan da bu konuya hassas yaklaşıyor. Nazilli daha kentli, daha uyumlu, daha estetik bir görünüm kazanabilir” dedi. Sezgin ayrıca yeşil alan ve park sorununa da bir an özce çözüm bulunması gerektiğini ifade etti.

“NAZİLLİNİN TOPRAĞI VE İNSANI BEREKETLİ”

Nazilli’nin toprağının ve insanın bereketli olduğunu ifade eden Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, “İnsanının bereketli olması, eğitim seviyesi yüksek, ticarete yatkın, tarımı bilen bir toplum. Dolayısıyla böyle bereketli bir toplum ve birçok bölgenin kesiştiği bölge olan Nazilli, Aydın’a güç veren olarak, Aydın’ın kalkınmasında üsleneceği bütün rolleri yerine getirecektir. Her şey Nazilli için daha iyi olacak” şeklinde konuştu.

“BAŞKAN ARSLAN’LA GÖRÜŞMELERİMİZE ÇOK ÖNEM VERİYORUM”

Nazilli Yeni Sanayi Yapı Kooperatifi girişinde Sezgin’i Başkan Nuri Arslan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Milletvekili Adnan Sezgin ziyarette yaptığı açıklamada, yeniden başkanlığa seçildiği için Nuri Arslan’ı tebrik etti. Sezgin, “Başkan Nuri Arslan’ı birçok kere ziyaret ettim. Başkan Arslan’la görüşmelerimize çok önem veriyorum. Çünkü her defasında yeni bir proje, yeni bilgi, yeni bir öneri geliyor kendisinden. Ticaret Odasındaki başarılı çalışmalarını yakından izliyorum. Bu defa Yeni Sanayi Kooperatifi Başkanlığı'na tekrar seçilmesini kutlamak için geldik. Nazilli ve daha da gelişmesiyle ile ilgili istişarelerde bulunacağız. Her buluşmamızı ben memnuniyet verici bir olay olarak telakki ediyorum” dedi.

“GÜZELLİKLERİ YAŞATMAYA ÇALIŞANLAR KAZANDI”

Tebrik ziyaretine gelen Sezgin ve beraberindekilere teşekkür eden Nazilli Yeni Sanayi Kooperatifi Başkanı Nuri Arslan, “Sizleri burada ağırlamaktan dolayı çok ve mutlu ve bahtiyarım. Biz Nazilli’nin gelişmesi için her zaman elimizden geleni yapıyoruz. Pazar günü seçimde gördük ki bu güzellikleri yaşatmaya çalışanlar kazandı. Biz yaşatmaktan yanayız. Yok etmek çok kolay. Üyelerimiz bazı yayın organlarındaki iftira dolu haberlerden ziyade gerçekleri gördüğü için sandıktan biz çıktık. Sandıktan çıkmak birçok şeyleri kökünden temizler. Pazar günü herkes doğruları, eğrileri gördü” diye konuştu. Başkan Arslan, önümüzdeki dönemde kooperatif olarak yapacaklarından bahsetti. Arslan, “İlk olarak yapacağımız planlamamızda ortaklarımıza uygun şartlarda orta ölçekli işletme anlamında dükkan yapıp teslim etmek var. Buranın gelişmesi yönünde hep çaba sarf ediyoruz. Daha önce de bahsettiğimiz alışveriş merkezi ve 5 yıldızlı otel projemiz var. Bu iki projeyi başarabilirsek kooperatif daha da değer kazanacak” ifadelerini kullandı.