Çağrıyı yapan Aydın Sevimli Patiler Derneği Başkanı Jale Koç, desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi.
Merkez ilçe Efeler'de geçen ay araba çarpması sonucunda ağır yaralanan kediyi, Aydın Sevimli Patiler Derneği Başkanı Jale Koç veteriner kliniğine kaldırmıştı. Yavru kedinin büyük zarar gören sol arka bacağı klinikte kesilmişti. Yaklaşık 1 aydır klinikte tedavisi devam eden, şu anda genel sağlık durumu iyi olan ve belli aralıklarla yarası pansuman edilmesi gereken yavru kedinin tedavi masraflarının karşılanması ve sahiplenilmesi için hayvanseverlere çağrı yapıldı.

HİZMET BİNASI TALEBİ


Çağrıyı yapan Sevimli Patiler Derneği Başkanı Koç, derneklerinin şu anda hizmet binası olmadığını belirterek, "Büyük mücadele vererek hayata tutunan yavru kedinin klinikten çıkma zamanı geldi. Kedinin, bundan sonraki süreçte steril bir ortamda bakılması gerekiyor. Bizim hizmet binamız olmadığı için kediyi sahiplenecek veya tedavi masrafını karşılayacak hayırsever vatandaş arıyoruz" dedi.
Bina için kamu kurum ve kuruluşlarına başvurduklarını ama kimsenin kendilerine geri dönüş yapmadığını ifade eden Koç, acil yardıma ihtiyacı olan hayvanlara bakacak bir yerleri olmadığından dert yandı.