Sökespor’un yeni klüp başkanı Evren Gül, Sökespor sosyal tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı açıklamada, “2019-2020 sezonunun öncelikle Sökespor’umuza, yönetim kurulumuza, futbolcularımıza, halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Yepyeni bir takım kurduk ve yeni kurduğumuz bu takımımızda 13 yeni futbolcumuza bugün imza töreni düzenledik. Aynı zamanda yeni yönetim kurulumuz ve yeni teknik direktörümüz ile Pazar günü oynanacak olan Bergamaspor maçına hazırlanıyoruz. Değişmeyen sadece Sökespor taraftarımız oluyor. Takım olabilmek adına, duygusal anlamda kilitlenmek adına ve tek yürek adına, çalışmalarımızı bu yönde yoğunlaştırdık. Pazar oynanancak olan ilk maçımıza çıkıp taraftarımız önünde ilk galibiyetimizi alarak lige 3 puanla başlamak istiyoruz.
Sizlerin de bildiğiniz gibi Bergamaspor bir İzmir takımı ve İzmir takımları ciddi rakiptirler. Kendi sahamızda oynayacağımız maçta galibiyet alarak başlamak için elimizden gelen tüm imkanlarımızı değerlendireceğiz. Seyircilerimizle ve Söke halkımız ile birlikte, kendi evimizde Pazar günü saat 15.00’te oynayacağımız maçımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz’’ dedi.

TAKIMA KATILAN YENİ FUTBOLCULAR


Öte yandan törende yeni futbolcular
Ünal Kurtulmuş (Urganlıspor’dan sağ açık), Erdal Alıcı (Kütahyaspor’dan forvet), Mustafa Yaşar Boşnak (Elbistanspordan stoper), Canberk Ersan (Araklıspor 1961’den kanat), Dinçer Erbay Atağan (İzmir Ülküspor’dan ortasaha), Ramazan Aksoy (Isparta 32’den forvet), Hüseyin Halukcan Çelik (Muğlaspor’dan açık), altyapıdan yetişen Mustafa Yeşilyurt (2001 doğumlu kaleci),
Adnan Erdem (Çinemadranspor’dan solbek), Şerifali Hacıoğlu (Kuşadasıspordan ortasaha), Mazlum Bozan (Karpuzlu Belediyespor’dan sağbek), Mustafa Topçu (Çinemadranspor’dan açık) ve Metin Kayalı (Karpuzlubelediyespor’dan açık) imzalarını attı.