Spor Toto BAL 8’inci Grup takımlarından Yıldızspor, yeni sezon öncesi sponsorluk sorununu çözdü. Lig’de üst sıraları hedefleyen mavi beyazlılar, forma göğüs reklamı için iki firma ile anlaşma sağladı.
Sponsorluk anlaşmasının tanıtımı için Efeler ilçesindeki Keyif Bahçesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan, “Sponsorlarımız büyük destekte bulundular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kulübümüzde 23 yönetici arkadaşımız canını dişine takarak bu kulübü bugünlere getirdiler. Yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Büyük özveriyle çalışıyorlar. Böyle bir kulübün Türkiye’de sayısı çok azdır. Deplasman maçlarında formamızda Maren Enerji, iç saha maçlarında ise Kipaş Çimento firmasının logosu yer alacak” dedi.

“DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”


Her iki firmayı temsilen toplantıya katılan Genel Müdür Mehmet Şişman, “Yıldızspor, altyapıya önem veren bir kulübümüz. 700 sporcuya eğitim veriyorlar. Geçen sezon bir tane kırmızı kart görmemeleri de kulübün Fair-Play ruhunu ortaya koyuyor. Yıldızspor ile sponsor anlaşmamız önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Spora destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.