CHP’nin Nazilli eski ilçe başkanı ve iş adamı Cavit Yenipazarlı kendisi gibi inşaat mühendisi olan oğlu Çağatay Yenipazarlı’yı evlendirdi. Çağatay Yenipazarlı, Adalet- Erdem Demircioğlu çiftinin kızları Damla ile dünyaevine girdi. Çiftin düğünü için ilk olarak Dallıca Mahallesi’nde bulunan Zeytinlibahçe’de mevlütlü yemek daveti verildi. Davete siyaset ve iş dünyasından birçok isim katıldı.

DAVETLİLERİ BİRLİKTE KARŞILADILAR


Cavit Yenipazarlı eşi Hatice Yenipazarlı, kızı İlke Yenipazarlı ve dünürleri Adalet ve Erdem Demircioğlu çifti ile birlikte davetlileri düğün alanının girişinde karşıladı. Mevlütlü yemek davetinde Nazilli eski Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kongre dönemine giren CHP’de adaylığını açıklayan Hakan Şensan ve Feyzullah Erkut da Yenipazarlı ailesini yalnız bırakmadı.

DOYASIYA EĞLENDİLER


Genç çiftin düğünü akşam 21.00’de başladı. İlk olarak romantik şarkılarla dans eden genç çiftin mutlulukları gözlerinden okundu. Dansın ardından hareketli parçaların başlamasıyla gelin Damla Demircioğlu ve damat Çağatay Yenipazarlı davetlilerle birlikte doyasıya eğlendi.