30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Karacasu Belediyesi tarafından organize edilen fener alayı Cumhuriyet Meydanından başladı. Yürüyüşe İlçe Kaymakamı Ahmet Soley, Belediye Başkanı Zeki İnal, Emniyet Amir Vekili Emrah İzmirlioğlu, CHP İlçe Başkanı Ali Akar, MHP İlçe Başkanı Murat Uysal, Belediye Meclis üyeleri Uğur Çoban, Memduh İlgili, Fatih Akkın ve Nilgün Koruk, Ülkü Ocakları Karacasu Başkanı Emrah Karcılı, Cabi Mahallesi Muhtarı Tayfun Karaoğlan, Geyre Muhtarı Nevcet Çoban ile aralarında çok sayıda gencin de yer aldığı ilçe sakinleri katıldı.

MARŞLAR EŞLİĞİNDE YÜRÜDÜLER

Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerinden Cuma Mahallesine gidilmesi ve ardından Cumhuriyet Meydanına geri dönülmesi ile sona eren yürüyüşte havai fişeklerle coşku tavan yaptı. Onuncu yıl marşı, İzmir Marşı, Sarı Saçlım Mavi Gözlüm, Mehter Marşı, Ölürüm Türkiyem eşliğinde yürüyen gençler, ellerinde fenerlerle geceyi renklendirdi.

"ŞÜKRANLA VE MİNNETLE ANIYORUZ"

Belediye Başkanı Zeki İnal, yürüyüşe katılarak zaferin 97. Yılında yanlarında olan herkese teşekkür etti. Başkan Zeki İnal, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu zorlu yolda kazanılan Büyük Zafer’in 97. Yılı kutlu olsun. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve bu vatan için şehit düşmüş bütün askerlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.